ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της απόκτησης του Άρμστεντ

Ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της απόκτησης του Άρμστεντ

Ο Μάλκολμ Άρμστεντ θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, παρά τις... περιπέτειες της τελευταίας εβδομάδας. Ο Αμερικανός πλεϊμέικερ πέρασε από τα γραφεία της "Ένωσης" και συναντήθηκε με τον Μάκη Αγγελόπουλο, για να επικυρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Μια μεταγραφή που πέρασε από σαράντα κύματα ολοκληρώθηκε -και τυπικά- το βράδυ της Κυριακής (29/11), για την ΑΕΚ. Ο λόγος φυσικά για τον Μάλκολμ Άρμστεντ, ο οποίος έφτασε στη χώρα μας πριν από περίπου δέκα ημέρες , ανακοινώθηκε από την "Ένωση", αλλά δεν τέθηκε στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα τις ημέρες που ακολούθησαν.

Αφενός γιατί αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού (σ.σ.: θλάση), αφετέρου γιατί οι "κιτρινόμαυροι" είχαν αλλάξει ρότα μετά την απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ. Ο πρώην παίκτης της Άβτοντορ είδε άμεσα την πόρτα της εξόδου, αλλά η φυγή του Κρις Ουόρεν για την Τουρκία άνοιξε εκ νέου μία θέση στα γκαρντ , με εκείνον να προσελκύει εκ νέου το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και να επιστρέφει στην ομάδα.

Επί της ουσίας ήρθε, έφυγε και... επέστρεψε, για να αποτελέσει πλέον τον έτερο πλεϊμέικερ της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα -μαζί με τον Ντι Τζέι Κούπερ. Όπως κι ο πρώην παίκτης της Κράσνι Όκτιαμπρ, έτσι κι αυτός πάντως δεν ταξίδεψαν στη Ρωσία για το παιχνίδι με τη Νίζνι Νόβγκοροντ , αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της πρώτης φάσης του Eurocup. Έτσι, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα στην 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Το post της... συμφωνίας από την ΚΑΕ ΑΕΚ

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη συνάντηση του ΜάκηΑγγελόπουλου με τον Μάλκολμ Άρμστεντ στα Γραφεία της ΑΕΚ, όπου επικυρώθηκε η συμφωνία συνεργασίας.

Δημοσιεύτηκε από ΑΕΚ Basketball Club στις Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ