ΑΕΚ

Ο Βινς Χάντερ σε ρυθμούς... MVP

Ο Βινς Χάντερ σε ρυθμούς... MVP
EUROKINISSI

Η νέα τρομερή εμφάνιση του Βινς Χάντερ στο Basketball Champions League ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα μία εξαιρετικής παρουσίας στην διοργάνωση, με τους αριθμούς του να... τρομάζουν!

Ο Βινς Χάντερ έπαιξε σε ακόμα ένα παιχνίδι στο Basketball Champions League σαν... οδοστρωτήρας, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ΑΕΚ στη νίκη με 90-82 επί της Φουενλαμπράδα στην Ισπανία .

Η “Ένωση” ήταν καταιγιστική στην Ισπανία, επιβεβαιώνοντας ότι σταδιακά αποκτάει την ισορροπία που της έλειπε . Αυτός πάντως που δεν φάνηκε ποτέ να έχει πρόβλημα φέτος είναι ο Βινς Χάντερ, ο οποίος συνεχίζει να δίνει ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας, βιώνοντας μία σεζόν καριέρας.

Κόντρα στην Φουενλαμπράδα ο Αμερικανός ήταν για πολλοστή φορά φέτος απολαυστικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 24 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα, κυριαρχώντας απόλυτα κάτω από τα καλάθια! Όχι βέβαια πως αυτό θα έπρεπε να κάνει εντύπωση αν σκεφτεί κανείς τι έχει κάνει από το ξεκίνημα της σεζόν στο Basketball Champions League.

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΕ

Ο Χάντερ έχει πάρει την ΑΕΚ από το χέρι από το ξεκίνημα της σεζόν, οδηγώντας την σε άμυνα και επίθεση. Οι αριθμοί του έπειτα από 12 αγώνες είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακοί: 18.2 πόντους, 7.7 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.1 κοψίματα μέσο όρο με 22.1 βαθμούς efficiency γράφει η στατιστική του Αμερικανού, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι πρώτος σε efficiency, δεύτερος σκόρερ, τέταρτος ριμπάουντερ (δεύτερος στα επιθετικά ριμπάουντ) και όγδοος μπλοκέρ στην διοργάνωση!

Το καλοκαίρι η ΑΕΚ έκανε μία σημαντική οικονομική υπέρβαση όταν αποφάσισε να διατηρήσει στις τάξεις της τον Αμερικανό σέντερ στο ρόστερ της. Αρκετούς μήνες αργότερα, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι για αυτή τους την απόφαση, αφού βάσει αριθμών έχουν στο ρόστερ τους τον καλύτερο ψηλό του Basketball Champions League και – ίσως – τον MVP της πρώτης φάσης της διοργάνωσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ