ΑΕΚ

O Ταϊρίς Ράις γκρεμίζει τα όνειρα της ΑΕΚ: "Τρεις αγώνες και την... έκανα"

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι παράγοντες της ΑΕΚ ελπίζουν ότι θα πείσουν τον Ταϊρίς Ράις να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα για όλη τη σεζόν 2020/21, ο Αμερικανός γκαρντ όμως έχει άλλη άποψη και τη λέει δημόσια, μέσω Twitter (PHOTO).

Η είδηση της συμφωνίας της ΑΕΚ με τον Ταϊρίς Ράις ενθουσίασε τους φίλους των κιτρινόμαυρων. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε αποφασίσει να σταματήσει το μπάσκετ μετά από το τέλος της σεζόν 2019/20, ωστόσο οι άνθρωποι της Βασίλισσας τον έπεισαν να γυρίσει στα παρκέ τουλάχιστον για το Final Eight του Basketball Champions League που αναμένεται να διεξαχθεί στην Αθήνα, ελπίζοντας βέβαια πως θα καταφέρουν να τον κρατήσουν στη συνέχεια έως το τέλος της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί, αν κρίνει κανείς από τα λεγόμενα του Ράις στο Twitter.

" Φίλε, τι στο διάολο σημαίνει μικρής διάρκειας συμφωνία;" αναρωτήθηκε ο Ντι Τζέι Στέφενς, πρώην παίκτης του Ηλυσιακού και των Μέμφις Γκρίζλις, για να συμφωνήσει μαζί του και ο Μάικ Τζέιμς πριν πάρουν και οι δύο την απάντηση του Ράις που είπε " τρεις αγώνες και την... έκανα".

O Ταϊρίς Ράις γκρεμίζει τα όνειρα της ΑΕΚ: "Τρεις αγώνες και την... έκανα"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ