ΑΕΚ

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση για τις σκέψεις της ΑΕΚ για το ποδηλατοδρόμιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση για τις σκέψεις της ΑΕΚ για το ποδηλατοδρόμιο

Η ΑΕΚ έχει την επιθυμία να αναμορφώσει το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ, για να γίνει η έδρα της ομάδας μπάσκετ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση για το ζήτημα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ, με μπροστάρη τον ηγέτη της, Μάκη Αγγελόπουλο, έχει την επιθυμία να αναμορφώσει το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ, για να γίνει η έδρα της ομάδας μπάσκετ της "Ένωσης".

Ο ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για το ζήτημα και πήρε θέση, τονίζοντας πως αναμένει την επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για να εξετάζει σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο: “Το Τμήμα Αθλητισμού ουδέποτε πήρε θέση για την αλλαγή χρήσης του κλειστού ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ, γιατί ποτέ δεν τέθηκε επίσημα τέτοιο ζήτημα. Το Τμήμα έχει σταθερές και επεξεργασμένες θέσεις για τα ζητήματα των εγκαταστάσεων, οι οποίες είναι λίγο ως πολύ γνωστές.

Όταν υπάρξει επίσημη και συγκεκριμένη πρόταση, θα ανταποκριθούμε με σοβαρότητα και ρεαλισμό, υπερασπιζόμενοι τόσο την ανάπτυξη και τη βέλτιστη αξιοποίηση, όσο και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με γνώμονα την εμπειρία και την τεκμηρίωση που έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι χρησιμοποιούμε για να στηρίξουμε το κυβερνητικό έργο

Οσοι νομίζουν πως είμαστε αφελείς και θα μας χρησιμοποιήσουν για να εκμαιεύσουν βεβιασμένες κινήσεις εκ μέρους μας ή να τραυματίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση παρουσιάζοντας υποτιθέμενη κόντρα, πλανώνται πλάνη οικτρά. Αυτό δεν συνέβη ούτε με τον σύντροφο Κοντονή, ούτε φυσικά με τον σύντροφο Βασιλειάδη με τον οποίο βρισκόμαστε σε συχνή επικοινωνία".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ