ΑΕΚ

Ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς έδωσε ένα καλό μάθημα στην ΑΕΚ

Ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς έδωσε ένα καλό μάθημα στην ΑΕΚ

Σε κακό βράδυ η ΑΕΚ, γνώρισε βαριά εκτός έδρας (φιλική) ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς που νίκησε τους κιτρινόμαυρους με το επιβλητικό 94-63.

Μία μέρα μετά την νίκη της επί της Μέγκα Μπέμαξ (104-97), η ΑΕΚ εμφανίστηκε κουρασμένη και γνώρισε πολύ βαριά ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα (94-63) στο δεύτερο φιλικό της επί σερβικού εδάφους.

Χωρίς τους Σαντ-Ρος, Καββαδά, Λαρεντζάκη, Μωραΐτη, οι "κιτρινόμαυροι" άντεξαν μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου απέναντι στην ομάδα του Μίλαν Τόμιτς και στη συνέχεια υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους που έδειξαν εξαιρετικά δείγματα γραφής εν όψει της σεζόν 2018/19.

Ο Στράτος Περπέρογλου με 13 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σέρβων, που πήραν 12 πόντους από τον Μπίλι Μπαρόν, 11 από τον Όγκνιεν Ντόμπριτς, 10 από τον Λάζιτς, 9 από τον Ρίστιτς και άλλους τόσους από τον Κέσελ. Πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ ήταν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Γιόνας Ματσιούλις που πέτυχε 15 πόντους με τρία τρίποντα.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Λούκα Μπάνκι δήλωσε: " Παίξαμε με μία ομάδα η οποία βρίσκεται σε πολύ καλύτερο σημείο φόρμας από εμάς. Αυτό έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στα δικά μας προβλήματα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Βρισκόμαστε στην πρώτη προπονητική εβδομάδα της προετοιμασίας. Πληρώσαμε αυτή την εβδομάδα της σκληρής δουλειάς.

Πρέπει να βελτιωθούμε και να βρούμε τη χημεία μας και θα συμβεί αυτό μέσα από τους αγώνες. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Φάνηκε αυτό από την αρχή, ότι τα προβλήματα μας θα μας κατέβαλλαν. Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση. Συμβαίνουν αυτά στην προετοιμασία. Προχωράμε. Πρέπει να δούμε σε μεγαλύτερο εύρος τις αδυναμίες μας. Είναι βέβαιο ότι την ερχόμενη προπονητική εβδομάδα τα πράγματα θα είναι καλύτερα".

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-16, 42-31, 72-48, 94-63.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Τόμιτς): Κέσελ 9 (1), Ράγκλαντ 5, Ραντάνοφ 4, Περπέρογλου 13 (2), Λάζιτς 10 (2), Τσόβιτς 6 (1), Σίμανιτς 7, Ντόμπριτς 11 (1), Ότζο 8, Μπαρόν 12 (2), Ρίστιτς 9.

ΑΕΚ (Μπάνκι): Ξανθόπουλος, Σάκοτα 10 (1), Τσαλμπούρης 3 (1), Ματσιούλις 15 (3), Μέις 7 (1), Αγραβάνης 4, Γκρίφιν 6 (2), Ρογκαβόπουλος, Ρόμπερσον 4, Γιαννόπουλος, Χάντερ 14.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ