ΑΕΚ

Ο ΑΠΟΕΛ τίμησε ΑΕΚ και Ρέθυμνο

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΑΠΟΕΛ διοργάνωσε ειδική εκδήλωση στην Λευκωσία, τιμώντας την ΑΕΚ και το Ρέθυμνο για την συμμετοχή τους στο "Ζιβανάρειο Basketball Cup". Αποθέωση της ΑΕΚ από τους οργανωμένους οπαδούς της στην Λευκωσία.

Η ΑΕΚ και το Ρέθυμνο τιμήθηκαν από τον ΑΠΟΕΛ για την παρουσία τους στο "Ζιβανάρειο Basketball Cup", το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα (24/9). Η κυπριακή ομάδα διοργάνωση μία ειδική εκδήλωση για τις δύο ομάδες, προσφέροντάς τους έπαθλα και δώρα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Σε άκρως συγκινησιακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (23/09) η δεξίωση της Διοίκησης του ΑΠΟΕΛ προς τιμήν της ΑΕΚ και του Ρεθύμνου, με αφορμή τη συμμετοχή των ομάδων της Μητέρας Ελλάδας στο "Ζιβανάρειο Basketball Cup".

Αντιπροσωπεία της ΑΕΚ B.C. έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση, σε γνωστό στέκι της Λευκωσίας.

Η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προσέφερε έπαθλα και δώρα, που χαρακτηρίζουν-προσδιορίζουν το «Νησί της Αφροδίτης» και τη φιλοξενία των Ελληνοκυπρίων. Ένα απ’ αυτά παρέλαβε ο προπονητής της "Βασίλισσας", Σωτήρης Μανωλόπουλος, διά χειρός του Προέδρου του κυπριακού συλλόγου, Χριστόφορου Ποταμίτη, κι άλλο ένα ο Τιμ Μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Χήνας από τον πρώην Πρόεδρο του συλλόγου, τον "Ενωσίτη" και εμβληματικό γιατρό του ΑΠΟΕΛ, Κώστα Σχίζα.

Στην ομιλία του, ο κ. Ποταμίτης ευχαρίστησε τις δύο ομάδες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, με την οποία το «αναβάθμισαν», ενώ για την ΑΕΚ τόνισε μεταξύ άλλων: "Μας συνδέουν πολλά με την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Σας νιώθουμε δικούς μας. Ευχόμαστε στην ΑΕΚ το παραπάνω βήμα, να πάρει έναν τίτλο και να το χαρούμε".

Οι παίκτες της ΑΕΚ από την πλευρά τους είχαν φροντίσει νωρίτερα να παρευρεθούν στο κλαμπ της ORIGINAL 21 στην Λευκωσία, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας, με πρώτο τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, στον οποίο μάλιστα οι φίλαθλοι της "Ένωσης" ευχήθηκαν "χρόνια πολλά" για τα γενέθλια που είχε στις 22 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ