ΑΕΚ

Ντοπέ ο Ντι Τζέι Κούπερ!

Ντοπέ ο Ντι Τζέι Κούπερ!
INTIME SPORTS

Σε μόλις ένα παιχνίδι πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ ο Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας. Κλήθηκε σε απολογία. Εξαιρετικά αμφίβολη η παραμονή του στην "Ένωση".

Υπάρχουν πολλά που μπορεί να πει (και να γράψει) κανείς για την ΑΕΚ και την τακτική με την οποία κινείται στις επιλογές των ξένων παικτών. Κακός σχεδιασμός, επιπολαιότητα, ερασιτεχνισμός ίσως. Υπάρχουν όμως κι εξωγενείς παράγοντες, που μπορούν να καταστρέψουν μία -κατά τα λοιπά- εξαιρετική μεταγραφική επιλογή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ντι Τζέι Κούπερ βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας με αποτέλεσμα να τεθεί άμεσα εκτός ΑΕΚ. Ο Αμερικανός πλεϊμέικερ πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις αλλά και το προβλεπόμενο drug test. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας, γεγονός που τον υποχρεώνει να μείνει άμεσα εκτός δράσης. Αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής (6/12, 19:00) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Αν και αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα της "Ένωσης", η οποία περιμένει -κι αυτή με τη σειρά της- να μάθει το διάστημα της τιμωρίας του Αμερικανού πόιντ γκαρντ, προκειμένου να κινηθεί ανάλογα.

Στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" δηλώνουν (προφανώς) σοκαρισμένοι από την εξέλιξη και κρατούν στάση αναμονής σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Το βέβαιον είναι πως ο Ντι Τζέι Κούπερ είναι "στον αέρα" πλέον, με το ενδεχόμενο της πρόωρης λύσης του συμβολαίου του να είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Εν κατακλείδι θα αναφέρουμε πως στην "Ένωση" κάθονται σε "αναμμένα κάρβουνα" αφού είδαν τη μεγαλύτερη φετινή τους επένδυση να "καίγεται" για λόγους που δεν φέρουν καμία ευθύνη. Κι αυτό προκαλεί αλυσιδωτές εξελίξεις. Οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ δύσκολες για τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/12) αναφέροντας πως ο Αμερικανός πλεϊμέικερ καλείται σε απολογία με την αιτιολογία πω "υπέπεσε σε σωρεία σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων". Κι αυτά τα "πειθαρχικά παραπτώματα", έχουν να κάνουν τόσο με το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ντι Τζέι Κούπερ αναφορικά με τον έλεγχο ντόπινγκ που του έγινε, όσο -ενδεχομένως- και με κάποιες πληροφορίες που είχαν φτάσει στα αυτιά των ανθρώπων της ΑΕΚ και έκαναν λόγο για... νυχτοπερπατήματα.

Η σχετική ανακοίνωση:

H διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας, ότι:

" Η προσπάθεια, που καταβάλλεται ώστε να επιστρέψει η «Βασίλισσα» και στην κορυφή των εγχώριων και διεθνών πρωταθλημάτων θα είναι διαρκής. Η προσπάθειά της δεν πρόκειται να επηρεαστεί από πρόσκαιρες ατυχίες ή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Δεν πρόκειται, ωστόσο - και το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη - να κάνει εκπτώσεις στις αξίες και στα ιδανικά, που διέπουν διαχρονικά τον ιστορικό σύλλογο.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση ενημερώνει ότι αποφάσισε να καλέσει σε απολογία (για την Πέμπτη, 3/12, 15:00) τον Ντι Τζέι Κούπερ. Ο Αμερικανοβόσνιος αθλητής - μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα - υπέπεσε σε σωρεία σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ