ΑΕΚ

Νοκ-άουτ Μαυροειδής και Βασιλειάδης ενόψει Ζιελόνα Γκόρα

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Κώστα Βασιλειάδη που υπέστη βαρύ διάστρεμμα, η ΑΕΚ χάνει και τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Αμφότεροι θα μείνουν εκτός από το παιχνίδι με την Ζιελόνα Γκόρα.

Ύστερα από τον τραυματισμό του Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο ΣΕΦ και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 μέρες, ένα νέο πρόβλημα προστέθηκε στο απουσιολόγιο της "Ένωσης".

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έμεινε εκτός προπόνησης την Κυριακή (28/11), καθώς ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Τόσο ο Έλληνας σέντερ, όσο και ο Κώστας Βασιλειάδης, θα μείνουν εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Τρίτης (29/11, 19:00) κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα στην Πολωνία.

H αποστολή της "Ένωσης" θα αναχωρήσει για την Πολωνία το πρωί (08:30) της Δευτέρας (27/11). Πρώτος προορισμός θα είναι η Γερμανία και από εκεί οι "κιτρινόμαυροι" θα ταξιδέψουν οδικώς για το "πράσινο βουνό" της Πολωνίας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ