ΑΕΚ

Νέο σπουδαίο χτύπημα από την ΑΕΚ που κράτησε τον Ματσιούλις

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στην ΑΕΚ για έναν ακόμη χρόνο θα μείνει ο Γιόνας Ματσιούλις, που θα αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη τη σεζόν 2019/20.

Αποφασισμένη να κάνει πρωταθλητισμό τη σεζόν 2019/20 είναι η ΑΕΚ , που ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (11/7) την παραμονή του Γιόνας Ματσιούλις για ακόμα μία σεζόν. Ο Λιθουανός φόργουορντ που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρώτο ματς με τη Μπάμπεργκ για τα προημιτελικά του Basketball Champions League έμεινε στην Ελλάδα για να φέρει εις πέρας την αποστολή που δεν κατάφερε την περασμένη σεζόν, με τους ανθρώπους της ΚΑΕ να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση καθώς εκείνος θα είναι ο ηγέτης τους εντός κι εκτός παρκέ.

Σειρά θα πάρει ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, με την ΑΕΚ να κρατά στο ρόστερ της τους δύο πιο χρήσιμους παίκτες από την περίοδο 2018/19 και να βάζει γύρω τους τον Νίκο Γκίκα, τον Βασίλη Τολιόπουλο και τον Δημήτρη Κακλαμανάκη. Επόμενες κινήσεις, οι δύο σημαντικότερες από εδώ και στο εξής, θα αφορούν τον βασικό πόιντ γκαρντ και τον επίσης πενταδάτο σέντερ, θέσεις στις οποίες οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση τις επόμενες ημέρες.

Θέλουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο

" Είμαι πολύ ευτυχισμένος που και τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι στην ΑΕΚ και την Ελλάδα. Ελπίζω, η επόμενη περίοδος να είναι πιο καλή από την προηγούμενη. Κι αυτό το λέω διότι δεν έχουμε εκπληρώσει όλες τις προσδοκίες μας.

Επίσης θα θέλαμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, καθώς χρειαζόμαστε την υποστήριξή του. Σας ευχαριστώ όλους", δήλωσε ο Λιθουανός στο aekbc.gr.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ