ΑΕΚ

Νέο μέλος της ΑΕΚ ο Κτιστάκης

Νέο μέλος της ΑΕΚ ο Κτιστάκης

Παράλληλα με την ενίσχυση του ρόστερ η ΑΕΚ συνεχίζει και την επάνδρωση του τεχνικού επιτελείο της ομάδας. Νέο μέλος της "Ένωσης" ο Γιάννης Κτιστάκης.

Δίπλα στον Βαγγέλη Ζιάγκο θα βρίσκεται τη νέα χρονιά ο Γιάννης Κτιστάκης, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής συμπληρώνει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αναλαμβάνοντας θέση σκάουτερ του τμήματος μπάσκετ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Συμπληρώνεται το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ της περιόδου 2014-2015. Ο Γιάννης Κτιστάκης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, είναι το νέο μέλος της “Βασίλισσας”, μετά από απόφαση του Βαγγέλη Ζιάγκου, και μεταξύ άλλων αναλαμβάνει το “σκάουτιν” της ομάδας. Η διοίκηση της ΚΑΕ τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ.

Βιογραφικό:

Ο Κτιστάκης υπήρξε νταμπλούχος Ελλάδος με την ομάδα Γυναικών του Αθηναϊκού την περίοδο 2010-2011 και συνεργάτης του Κώστα Μίσσα στην Εθνική Ομάδα Ανδρών U20, η οποία το 2010 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στην Κροατία. Υπήρξε συνεργάτης του Κώστα Πετρόπουλου στην Εθνική Ανδρών U20 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2000, στα Σκόπια. Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στην Εθνική Γυναικών. Έχει εργαστεί επίσης στους Αμπελοκήπους, στο Μαρούσι, στον Πανελλήνιο, στον Ηλυσιακό, το Αιγάλεω, το Παγκράτι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ