ΑΕΚ

Νέα χορηγική συμφωνία για την ΑΕΚ

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - ESTUDIANTES (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - ESTUDIANTES (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έναν νέο "συμπαίκτη" απέκτησε η ΑΕΚ τη νέα σεζόν, ανακοινώνοντας την συνεργασία με τη Menarini Hellas.

H AEK παρέθεσε Συνέντευξη Τύπου ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τη Menarini Hellas, η οποία πλέον θα αποτελεί έναν από τους χορηγούς της ομάδας.

Οι Ντούσαν Σάκοτα, Γιαννούλης Λαρεντζάκη και Γιώργος Τσαλμπούρης, Κώστας Μάμαλης και Αλέξης Φαλέκας έδωσαν το "παρών" από την πλευρά της ΑΕΚ στην Συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των παρευρισκόμενων:

Γεώργιος Συκιανάκης (Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Menarini Hellas): " Είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά και τιμή η συνεργασία αυτή με την ΑΕΚ μέσα από ένα χορηγικό πακέτο και την δυνατότητα της διαφήμισης των προϊόντων μας. Οι χώροι, που θέλουμε να είμαστε χορηγοί είναι στον αθλητικό χώρο. Η ΑΕΚ ανήκει στην ελίτ του μπάσκετ. H συνεργασία της Menarini Hellas με την ΑΕΚ εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό μας για τη στήριξη δράσεων/τομέων που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και γενικότερα την άθληση γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει σε όλους μια καλύτερη, και υγιέστερη ζωή. Η επιλογή μας αυτή εναρμονίζεται με την πρόσφατη επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας για τη διάθεση σειράς προϊόντων «αυτοθεραπείας» η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την υγεία και ευεξία του σύγχρονου ανθρώπου. Προϊόντα που ταιριάζουν σε ανθρώπους που αναπτύσσουν έντονη αθλητική δραστηριότητα, καταναλώνουν ενέργεια και έχουν ανάγκη να αναπληρώνουν την ενέργεια αυτή, με φυσικό τρόπο. Είναι χαρά και τιμή μας η που θα συνεργαστούμε με έναν ιστορικό αθλητικό όμιλο όπως η ΑΕΚ και εύχομαι κάθε επιτυχία στην πορεία του Ομίλου".

Σπύρος Μπόκιας (Business Unit Manager του τμήματος Consumer HealthCare): " Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ σήμερα στη "Βασίλισσα". Είμαστε πιστοί στο επενδυτικό μας πρόγραμμα και η ΑΕΚ είναι μία βασική ομάδα στην οποία θέλουμε να είμαστε και χαίρομαστε πραγματικά που είμαστε εδώ".

Λεωνίδας Παπαβασιλάκης (Εμπορικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ): " Εκ μέρους της ΑΕΚ ευχαριστούμε για την παρουσία της εταιρείας στο χορηγικό μας πρόγραμμα με την ευχή και επιθυμία να συνεχιστεί. Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να πείθουμε μεγάλα μεγέθη, τον καθένα στο χώρο του. Η προσπάθεια που γίνεται έχει προοπτική και στρατηγική και μας βοηθούν να πετυχαίνουμε τον στόχο μας. Είναι μια συνεργασία με το βλέμμα στο μέλλον".

Ντούσαν Σάκοτα (Αρχηγός ΑΕΚ): " Θα ήθελα να εκφράσω την ευχαρίστησή μας για τη νέα συνεργασία., Όποιος παρακολουθεί τον αθλητισμό γνωρίζει πως η φαρμακευτική αγωγή και η σωστή διατροφή είναι σημαντική γιατί οι απαιτήσεις είναι περισσότερες. Είναι πάρα πολύσημαντικό για εμάς. Εύχομαι υγεία και μια πετυχημένη σεζόν για όλους".

Στο τέλος της εκδήλωσης ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Χάρης Κουτάς, και ο Ντούσαν Σάκοτα, παρέδωσαν στην εταιρία επετειακές φανέλες του ’68 και φανέλα της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ