ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάνκι: "Τρελός που ανέλαβα την ΑΕΚ έπειτα από μία τόσο πετυχημένη σεζόν"

Μπάνκι: "Τρελός που ανέλαβα την ΑΕΚ έπειτα από μία τόσο πετυχημένη σεζόν"

Η ΑΕΚ προέρχεται από την κατάκτηση του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Λούκα Μπάνκι δεν διστάζει μπροστά από την πρόκληση που του έχει παρουσιαστεί.

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την πρόκληση που παρουσιάστηκε στην καριέρα του με την υπογραφή του στην ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως άπαντες στην ομάδα του θα δουλέψουν σκληρά για να κάνουν ό,τι καλύτερο.

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ κατά την παρουσίαση του πρωταθλήματος δήλωσε αρχικά πως "θα είναι μία χρονιά πρόκληση τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα. Γνωρίζω πολύ καλά το ελληνικό μπάσκετ και την ομάδα της ΑΕΚ. Όταν έχεις την ευκαιρία, να είσαι κομμάτι του μπάσκετ στην Ελλάδα, δεν μπορείς να πεις «όχι». Όταν σου ζητούν να είσαι κομμάτι του πρότζεκτ της ΑΕΚ, δεν μπορείς να πεις «όχι»", είπε αρχικά ο προπονητής της Ένωσης, ο οποίος εμφανώς αστειευόμενος ανέφερε επίσης πως "είμαι αρκετά τρελός που ανέλαβα την ΑΕΚ έπειτα από μία τόσο επιτυχημένη σεζόν".

Τέλος, ο Λούκα Μπάνκι τόνισε πως "θα δώσω περισσότερο από το 100%. Για μια ομάδα όπως εμείς, φαίνεται πολύ δύσκολο να μπούμε ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά είναι μια πρόκληση. Μοιραζόμαστε το ίδιο γήπεδο με τον Παναθηναϊκό, βλέπω τους προπονητές του να δουλεύουν και αυτό δίνει κίνητρο σε εμένα και τους παίκτες μου να προσπαθήσουμε περισσότερο".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ