ΑΕΚ

Μπάνκι: "Πρέπει να ματσάρουμε την επιθυμία του Προμηθέα"

Μπάνκι: "Πρέπει να ματσάρουμε την επιθυμία του Προμηθέα"

Εριξε τους τόνους ο Λούκα Μπάνκι, μετά την άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί του Προμηθέα. Δεν έψαξε δικαιολογίες από την πλευρά του ο Μάκης Γιατράς.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και προσγειωμένος στην πραγματικότητα που λέει πως μετά από μεγάλες νίκες ο αντίπαλος που έχει γνωρίσει τη συντριβή γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνος, ο Λούκα Μπάνκι προσπάθησε να ρίξει τους τόνους στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Προμηθέα. Ο Μάκης Γιατράς, από την άλλη, δεν είχε την παραμικρή όρεξη για αναλύσεις, δεν χρησιμοποίησε όμως δικαιολογίες και ελπίζει πως οι παίκτες του θα έχουν καλή αντίδραση στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, το βράδυ της Τετάρτης (5/6 στις 21:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού:

" Κατακτήσαμε μια πολύ σημαντική νίκη, δυστυχώς όχι σημαντικότερη από την πρώτη στη σειρά. Αυτή η διαφορά μπορεί να δημιουργήσει διαφορετική αξία και σημασία, επειδή είχαμε συνέχεια στο παιχνίδι μας και στα δύο μέρη του γηπέδου. Μοιράσαμε τη μπάλα και βρήκαμε λύσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο τέταρτο παιχνίδι, όπου θα υπάρξουν και πάλι αντικειμενικές δυσκολίες απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Προμηθέας.

Θα πρέπει να προσθέσουμε και το γεγονός ότι θα έχουν αστείρευτη επιθυμία για να ισοφαρίσουν τη σειρά. Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις για τα σκαμπανεβάσματα, έχουμε μικρό διάστημα ανάμεσα στους αγώνες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γνωρίζοντας ότι υπάρχει ρίσκο μια τόσο μεγάλη νίκη να δημιουργήσει μια διαφορετική κατάσταση. Πρέπει να ματσάρουμε την επιθυμία των αντιπάλων να μας εκδικηθούν. Εχουμε κάνει κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις, βέβαια θα πρέπει να δώσουμε credit στα παιδιά γιατί έκαναν σε τόσο σύντομο διάστημα τέτοια εμφάνιση. Εχουμε τη δυνατότητα για τέτοια παιχνίδια, δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η σημερινή νίκη δεν έχει μεγαλύτερη αξία από την πρώτη στη σειρά. Στα playoffs μετρούν τα αποτελέσματα και όχι οι διαφορές. Ο Γιορκ σκόραρε από την αρχή, οπότε αυτό τον βοήθησε".

Ο Μάκης Γιατράς, από την πλευρά του, αρκέστηκε να πει πως: " Βρισκόμασταν σε άλλο γήπεδο, κάναμε εύκολα και αβίαστα λάθη. Είναι μια σειρά αγώνων, πάμε την Τετάρτη να κάνουμε το 2-2 και να γυρίσουμε την Παρασκευή για να κερδίσουμε. Δικαιολογίες μπορείς να βρεις πάρα πολλές, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Είμαστε μια άπειρη ομάδα, με εμένα πρώτο. Δεν θα σταθούμε στις δικαιολογίες. Η ΑΕΚ έπαιξε το παιχνίδι της, εμείς δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε σχεδιάσει και πάμε παρακάτω".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ