ΑΕΚ

Μπάνκι: "Φεύγω ως οπαδός της ΑΕΚ"

Μπάνκι: "Φεύγω ως οπαδός της ΑΕΚ"
EUROKINISSI

Κοινή ήταν η απόφαση των Μάκη Αγγελόπουλου - Λούκα Μπάνκι να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους, όπως δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

Το απόγευμα της Δευτέρας (17/6) η ΑΕΚ κι ο Λούκα Μπάνκι χώρισαν τους δρόμους τους . Για την ακρίβεια, ο μονοετές συμβόλαιο του Ιταλού προπονητή ολοκληρώθηκε κι ο Μάκης Αγγελόπουλος αποφάσισε να πορευθεί προς διαφορετική κατεύθυνση. Κι αν ο διάδοχος του Μπάνκι θα είναι κατά 95% Έλληνας ( ο Ηλίας Παπαθεοδώρου παραμένει το φαβορί για να πάρει τη θέση ), ο έμπειρος τεχνικός αποχωρεί με μια πικρή γεύση στο στόμα, αλλά και με έντονα συναισθήματα για την πρώην πλέον ομάδα του.

" Μια χρονιά τελείωσε. Η διαδρομή μου στην ΑΕΚ, ο αποκλεισμός για δυο-τρεις πόντους από τελικές φάσεις, σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, αλλά και η συμβολή μου στην κατάκτηση ακόμη ενός τροπαίου για τον ένδοξο σύλλογο συνιστούν γεγονότα που θα σημαδέψουν την καριέρα μου. Συναντήθηκα με τον κ. Αγγελόπουλο και αποφασίσαμε από κοινού να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Αποχωρώ από μία οικογένεια. Έχω απόλυτο σεβασμό στο σύλλογο, στους ανθρώπους που τον διοικούν και εργάζονται γι' αυτόν, και στον τεράστιο κόσμο του. Φεύγω, αλλά να είστε βέβαιοι, ότι η ΑΕΚ κέρδισε ακόμη έναν οπαδό. Καλή αντάμωση" ήταν η δήλωση του Λούκα Μπάνκι που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, από την πλευρά του, δήλωσε πως: " Συναντηθήκαμε σε πολύ καλό κλίμα με τον Λούκα Μπάνκι. Η συνεργασία μας ολοκληρώθηκε. Δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία η εξέλιξη αυτή. Με τον κόουτς μάς συνέδεσαν πολλά. Μαζί του η ομάδα μας απέκτησε αρχές. Κατέκτησε ένα τρόπαιο διεθνούς εμβέλειας. Αντιμετώπισε και δύσκολες καταστάσεις για τις οποίες δεν είναι ώρα να μιλήσουμε. Αποχωρεί ένας φίλος μας. Στην ιστορία του συλλόγου μας κατέχει τη δική του ξεχωριστή θέση".

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr στις 10 Ιουνίου, τον Ιταλό τεχνικό έχει βάλει στο στόχαστρό της η ρωσική Λοκομοτίβ Κουμπάν που ψάχνει τον επόμενο "καπετάνιο" της .

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ