ΑΕΚ

Μπάνκι: "Εχουμε πεισμώσει, πρέπει να ελέγξουμε τα νεύρα μας"

Μπάνκι: "Εχουμε πεισμώσει, πρέπει να ελέγξουμε τα νεύρα μας"

Τυπικές, θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος, τις δηλώσεις του Λούκα Μπάνκι εν όψει του τρίτου αγώνα της σειράς ΑΕΚ - Χολαργός. "Είμαστε έτοιμοι για ματς ζωής ή θανάτου" είπε ο Ιταλός προπονητής.

Αισιόδοξος πως οι παίκτες του θα είναι έτοιμοι να καθαρίσουν το απόγευμα του Σαββάτου (25/5 στις 17:00) τον Χολαργό, για να προκριθούν στα ημιτελικά της Basket League 2018/19 δήλωσε ο Λούκα Μπάνκι στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο Ιταλός ήταν πολύ προβληματισμένος από την συμπεριφορά των αθλητών του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς , η εικόνα της ομάδας του ήταν αποκαρδιωτική και πλέον όλοι στην ομάδα περιμένουν αντίδραση.

Υπενθυμίζουμε πως ο νικητής της σειράς ΑΕΚ - Χολαργός θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πάτρας στα ημιτελικά, με τους κιτρινόμαυρους να στοχεύουν στους τελικούς του πρωταθλήματος και τους νεοφώτιστους του Άρη Λυκογιάννη να γνωρίζουν πως νέα νίκη, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, θα ισοδυναμεί με ένα μικρό μπασκετικό θαύμα.

Αναλυτικά οι ατάκες του Ιταλού:

" Είμαστε έτοιμοι για το τρίτο ματς της σειράς με τον Χολαργό. Θα το χαρακτήριζα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Έχουμε πεισμώσει μετά την πολύ κακή εμφάνιση και την ήττα της περασμένης Τετάρτης. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Ο Χολαργός έχει την ψυχολογία και τον ενθουσιασμό στα ύψη. Έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι, όταν εμείς δεν δείξαμε ικανοί να διαχειριστούμε σωστά το ματς.

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουμε. Από την συμπεριφορά μας στο παρκέ ως την αποτελεσματικότητά μας. Η αποστολή μας είναι να εμφανιστούμε έτοιμοι από την αρχή του αγώνα. Να προσεγγίσουμε την αναμέτρηση με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Χρειάζεται σωστή συμπεριφορά και να ελέγξουμε τα νεύρα μας κατά τη διάρκεια του αγώνα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ