ΑΕΚ

Μπάνκι: "Είδα ένταση, πρέπει και οι διαιτητές να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο"

Μπάνκι: "Είδα ένταση, πρέπει και οι διαιτητές να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο"

Παράπονα από τους διαιτητές είχε ο Λούκα Μπάνκι μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Χολαργού, ενώ εξήγησε ότι περιμένει περισσότερα από τους Γκέιμπ Γιορκ - Τρέβορ Εμπάκουε.

Το ματς είχε ολοκληρωθεί με την ομάδα του νικήτρια . Η ΑΕΚ είχε προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όμως ο Λούκα Μπάνκι δεν... πετούσε στα σύννεφα. Οι κιτρινόμαυροι δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, ο Ιταλός είχε και ένα μικρό επεισόδιο με τον Τόμι Σχινά στο φινάλε του αγώνα με τον Χολαργό και η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη απέναντι στον πολύ φιλόδοξο Προμηθέα Πάτρας που είναι δεδομένο ότι θέλει να φτάσει μέχρι τους τελικούς της Basket League 2018/19.

" Ήρθε η στιγμή να κοιτάξουμε μπροστά. Σε αυτή τη φάση της σεζόν πρέπει να παίρνουμε τις νίκες. Ξέραμε πόσο επικίνδυνη ήταν η σειρά, είδαμε πόσο πιο επικίνδυνη έγινε στη διάρκειά της. Ο Χολαργός δεν είχε πίεση, σούταρε εξαιρετικά, καλύτερα από ποτέ φέτος" δήλωσε ο Μπάνκι στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: " Πρέπει να βρούμε χημεία. Ο Γιορκ και ο Εμπάκουε είναι καλοί και έμπειροι αθλητές, γι' αυτό τους φέραμε, για να βοηθήσουν σε αυτή τη φάση της χρονιάς. Η ατμόσφαιρα σήμερα έμοιαζε με playoffs, είδα ένταση και περιμένω και από τους διαιτητές να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ