ΑΕΚ

Μετράει αντίστροφα ο Όρτον

Μετράει αντίστροφα ο Όρτον
INTIME SPORTS

Η καριέρα του Ντάνιελ Όρτον στην ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί πρόωρα, αφού ο 24χρονος σέντερ θα κληθεί από τη διοίκηση της Ένωσης να λύσει το συμβόλαιό του. Ψάχνουν για παίκτη οι "κιτρινόμαυροι" στη θέση "5".

Η υπομονή των ανθρώπων της ΑΕΚ αναφορικά με τα τερτίπια του Ντάνιελ Όρτον εξαντλήθηκε, αφού ούτε η χθεσινή (29/9) απολογία του στάθηκε ικανή να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπήρχε. Ο 24χρονος σέντερ απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ τόσο προφορικά όσο και εγγράφως, με στόχο να αλλάξει κάπως την κατάσταση και να επιστρέψει σε ενεργό ρόλο εντός της ομάδας.

Βρέθηκε μάλιστα στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τρίτης (29/9) για να παρακολουθήσει από κοντά τη φιλική αναμέτρηση της Ένωσης με την Αναντολού Εφές, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, Αλέξανδρο Κατσαρό. Ούτε αυτό όμως βελτίωσε το κλίμα. Ήταν σαφές άλλωστε από την πρώτη στιγμή πως ο πρώην NBAer είχε τεθεί εκτός ομάδας, μετά τα συνεχόμενα πειθαρχικά του παραπτώματα.

Κι ο πληθυντικός που αφορά τα αρνητικά της συμπεριφοράς του δεν είναι τυχαίος. Δεν μιλάμε άλλωστε για ένα ατυχές περιστατικό, αλλά για μια κατάσταση που διαιωνιζόταν επί εβδομάδες, με αποκορύφωμα όσα έγιναν στο "Πέτρος Οικονομάκης" πριν από μερικές ημέρες. Ειδικά από τη στιγμή που ξέσπασε πάνω στον Άγγελο Κορωνιό, ήταν "τελειωμένος" για τον Ντράγκαν Σάκοτα. Κι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να ειπωθεί -με σιγουριά- για την ΑΕΚ, αυτό είναι πως ο Μάκης Αγγελόπουλος εμπιστεύεται σε όλα τον "Σάλε".

Από τη στιγμή λοιπόν που ο προπονητής είπε πως δεν θέλει να τον έχει στη διάθεσή του από εδώ και πέρα, το μόνο που μένει είναι να μάθουμε την ημερομηνία του "διαζυγίου". Κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με σκοπό να αδειάσει άμεσα μια θέση ξένου και να αποκτηθεί άλλος παίκτης στη θέση του, εν όψει του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη (7/10).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ