ΑΕΚ

Με Χάρις απέναντι στον Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάνι Χάρις συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα για το ντέρμπι της Κυριακής (1/4, 19:30) με τον Ολυμπιακό.

Με τον Μάνι Χάρις στη σύνθεσή του θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο γκαρντ/φόργουορντ των "κιτρινόμαυρων" ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε τις τελευταίες δύο μέρες, προπονήθηκε κανονικά και έθεσε εαυτόν στη διάθεσή του Ντράγκαν Σάκοτα για τη μονομαχία με τους "ερυθρόλευκους" στο ΣΕΦ (1/4, 19:30).

Μιλώντας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε πως " αυτό που είπα στους παίκτες μου μετά την αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ είναι να αφήσουμε στην άκρη την Ευρώπη και το ματς της Γαλλίας και να εστιάσουμε στο επόμενο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να δίνει σημασία σε όλους τους αγώνες που έχει στο πρόγραμμα της και να μην διαλέγει σε ποιο θα δώσει το 100% και σε ποιο όχι. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε ότι το αυριανό ματς είναι πολύ δύσκολο. Δεν κρυβόμαστε, ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί", για να προσθέσει:

" Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλή άμυνα και επιθετικά έχει πολύ ταλέντο. Εμείς θα επιδιώξουμε να τους σταματήσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε δείξει τι μπορούμε να καταφέρουμε. Από την Κυριακή το βράδυ θα έχουμε όλο τον χρόνο για να σκεφτούμε το επόμενο ματς με τη Στρασμπούρ. Τώρα έχει σειρά ο Ολυμπιακός".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ