ΑΕΚ

Με μείον τρεις παίκτες η ΑΕΚ εν όψει Νίζνι

Με μείον τρεις παίκτες η ΑΕΚ εν όψει Νίζνι
INTIME SPORTS

Με αρκετές απουσίες, που όμως είναι γνωστές εδώ και μερικές ημέρες, αναχώρησε η ΑΕΚ για τη Ρωσία. όπου θα αντιμετωπίσει τη Νίζνι (1/12, 18:30). Τελευταία στιγμή "κόπηκε" από την αποστολή ο Έντιν Άτιτς.

Η ΑΕΚ δίνει "τελικό" πρόκρισης στους Last 32 του Eurocup την Τρίτη (1/12, 18:30) με αντίπαλο τη Νίζνι Νόβγκοροντ. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα μετρά δύο σερί ήττες, από τη Γαλατάσαραϊ και τον Άρη, με τον δεύτερο να "σπάει" το αήττητο σερί που διατηρούσε από την αρχή της χρονιάς στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Από την άλλη, η ρωσική ομάδα καλείται να ρεφάρει τις εντυπώσεις μετά τη συντριβή από την Ούνικς Καζάν.

Το παιχνίδι με τη Νίζνι είναι εκ προοιμίου δύσκολο για την "Ένωση", ενώ οι πολλές απουσίες καθιστούν ακόμη πιο απαιτητικό το έργο των παικτών της. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως οι Ντι Τζέι Κούπερ και Μάλκολμ Άρμστεντ έμειναν στην Αθήνα, αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρώτης φάσης του Eurocup. Οι δύο νεοαποκτηθέντες πόιντ γκαρντ θα μείνουν στο ΟΑΚΑ για να προπονηθούν ατομικά, την ώρα που οι υπόλοιποι "κιτρινόμαυροι" ταξίδεψαν το μεσημέρι (29/11, 13:40) για τη Ρωσία.

Μέσα σε όλα ήρθε κι η ξαφνική αδιαθεσία του Έντιν Άτιτς για να μεγαλώσει τη λειψανδρία στην περιφέρεια. Ο Βόσνιος γκαρντ αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από την αποστολή, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να υποψιάζονται πως για όλα οφείλεται μια ίωση.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα έχει πλέον ως μοναδικό "καθαρό" πλεϊμέικερ τον Νώντα Παπαντωνίου, με τον Φίλιπ Σκραμπ να είναι αυτός που θα κληθεί να βοηθήσει στο "1". Παρεμπιπτόντως, ο Καναδός βρισκόταν στη δωδεκάδα της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη, αλλά δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο στην ήττα από την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ