ΑΕΚ

Με Κάρτερ η προπόνηση

Με Κάρτερ η προπόνηση

Η ΑΕΚ παίζει τη... ζωή της την επόμενη Τετάρτη (16/12, 19:00) κόντρα στη Νεπτούνας σε ό,τι αφορά την πρόκριση στο LAST-32 ενώ ο Ντράγκαν Σάκοτα είδε τον Μαρκ Κάρτερ να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Μαρκ Κάρτερ δεν αγωνίστηκε στην "Payis Arena" κόντρα στη Χάποελ αφού ταλαιπωρήθηκε από ηλεκτρολυτικές διαταραχές τις προηγούμενες ημέρες που δεν του επέτρεψαν να ενισχύσει την "Ένωση" κόντρα στους Ισραηλινούς.

Ο Αμερικανός γκαρντ επανήλθε σήμερα (11/12) σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα για την αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης (16/12, 19:00) με τη Νεπτούνας στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε πως πλέον η ΑΕΚ θέλει νίκη επί των Λιθουανών και, συγχρόνως, ήττα της Χάποελ από την αποδεκατισμένη και ουραγό Κράσνι Όκτιαμπρ στη Ρωσία για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Επίσης, αν η Γαλατάσαραϊ νικήσει μέσα στη Ρωσία τη Νίζνι, η "Ένωση" νικήσει τη Νεπτούνας στο ΟΑΚΑ και η Χάποελ μέσα στην Μόσχα την Κράσνι θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία και η ΑΕΚ προκρίνεται αφού η Χάποελ Ιερουσαλήμ μένει εκτός συνέχειας, έχοντας δυο ήττες στα ματς με τη Νίζνι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ