ΑΕΚ

Με... 11αδα στην Κύπρο η ΑΕΚ

Με... 11αδα στην Κύπρο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να πάρει μέρος στο τουρνουά της Λευκωσίας χωρίς τρεις τραυματίες και τον διεθνή Γιαννούλη Λαρεντζάκη, με αποτέλεσμα να παραταχθεί με... 11αδα.

Χωρίς τους τραυματίες Εξέβιερ Ράταν-Μέις, Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Βασίλη Καββαδά και τον διεθνή Γιαννούλη Λαρεντζάκη θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο τουρνουά της Λευκωσίας (14-16/9), όπου θα συμμετάσχει μαζί με τον Παναθηναϊκό, τη Μακάμπι και την Χίμκι.

Στην "Ένωση" σίγουρα είχαν υπολογίσει διαφορετικά τα πράγματα όταν έκαναν τον προγραμματισμό τους, ωστόσο η κακοδαιμονία των τραυματισμών που χτύπησε την ομάδα στην προετοιμασία έχει ως αποτέλεσμα να αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ με 11 παίκτες του βασικού κορμού, συν τον διεθνή με την Εθνική Εφήβων, Νίκο Χουγκάζ (18 χρονών, 2.07 μέτρα, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την εφηβική ομάδα του Περιστερίου). Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ είναι γιος του παλιού παίκτη και νυν προπονητή του Πανιωνίου, Κρις Χουγκάζ, και δεν έχει συμβόλαιο με τους "κιτρινόμαυρους", αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή.

Οι παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Λούκα Μπάνκι το τριήμερο στην Κύπρο είναι οι εξής: Βασίλης Ξανθόπουλος, Ντούσαν Σάκοτα, Γιώργος Τσαλμπούρης, Γιόνας Ματσιούλις, Γιάννης Αγραβάνης, Δημήτρης Μωραϊτης, Μάλκολμ Γκρίφιν, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Τάιλερ Ρόμπενσον, Χάρης Γιαννόπουλος, Βινς Χάντερ, Νίκος Χουγκάζ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ