ΑΕΚ

Μαυροκεφαλίδης: "Μονόδρομος η νίκη με Γαλατά!"

Μαυροκεφαλίδης: "Μονόδρομος η νίκη με Γαλατά!"

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό για τη νίκη επί της Κηφισιάς και την προσεχή αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ (AUDIO).

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα της Κηφισιάς με 78-54 στο Ζηρίνειο, έκανε το 7-0 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και πλέον στρέφεται στο σπουδαίο ματς με τη Γαλατά (25/11, 19:00) στο ΟΑΚΑ! Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό για την αναμέτρηση με τους Τούρκους.

Ο ηγέτης της ΑΕΚ ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε την Κηφισιά και ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει ένα καλό ρεκόρ. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητικού τιμ και νομίζω ότι ήρθε δίκαια η νίκη και παίξαμε καλό μπάσκετ κατά διαστήματα. Ακόμη δεν έχουμε δει πιο είναι το μεγάλο μας όπλο. Θα το δούμε με την βελτίωση που θα έρθει από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Όλοι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έχουμε μια δυνατή ομάδα.

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το επόμενο είναι ένας τελικός για εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τη Γαλατά. Η πρόκριση είναι δύσκολη. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Οπότε η νίκη είναι μονόδρομος στο ματς με τη Γαλατά. Ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο. Θα είναι ο 6ος παίκτης μας και θα μας δώσει μεγάλη ώθηση”.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ