Μαυροειδής και Μωραϊτης στην τελετή λήξης της ΑΕΚ B.C. Academy

Ο Δημήτρης Μαυροειδής και ο Δημήτρης Μωραϊτης ήταν οι παίκτες, που παρέδωσαν τα διπλώματα προόδου στους λιλιπούτειους αθλητές της "Ένωσης", στην τελετή λήξης της ΑΕΚ B.C. Academy.

Πραγματοποιήθηκε (17/06) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ η "Τελετή Λήξης" της AEK Β.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA και των Τμημάτων Υποδομής.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής και ο Δημήτρης Μωραϊτης ήταν οι παίκτες, που παρέδωσαν τα διπλώματα προόδου στους λιλιπούτειους αθλητές της «Ένωσης». Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για 2 φανέλες με υπογραφές των παικτών της Ομάδας Ανδρών της «Βασίλισσας», οι οποίες παραδόθηκαν σε δύο τυχερούς αθλητές της Ακαδημίας.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, την «έναρξη» κήρυξε ο Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής Γιώργος Νικολάου, ενώ ο Ηλίας Μπόβαλης, Υπεύθυνος Λειτουργίας Αγώνα πρωτοστάτησε στα διαδικαστικά. Στη γιγαντοοθόνη του Κλειστού το ολιγόλεπτο βίντεο με τις δραστηριότητες της χρονιάς ενθουσίασε το κοινό.

Η τούρτα-έκπληξη των στελεχών της ΑΕΚ στον τεχνικό διευθυντή Ντράγκαν Σάκοτα ήταν το γεγονός, που σκόρπισε ιδιαίτερη συγκίνηση.

Οι αρχηγοί Εφήβων και Παίδων, Δημήτρης Μωραϊτης και Βασίλης Ζαρκαδούλας τίμησαν με πλακέτα τους εκπροσώπους των χορηγών «Mega Yeeros» και «Στεργίου», κα Πόπη Τρακάδα και κο Γιώργο Μαντζώρο.

Παρόντες από πλευράς διοίκησης ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, και το μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ B.C. Nίκος Μπαμπανικολός. Παρόντες ήταν επίσης ο προπονητής της «Βασίλισσας», Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Αλέξης Φαλέκας, ο Τιμ Μάνατζερ Γιώργος Χήνας, αλλά και άλλα στελέχη του αγωνιστικού Τμήματος, και βεβαίως ο Νίκος Χατζής, το νέο πρόσωπο στο τεχνικό επιτελείο των Τμημάτων Υποδομής.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί ακριβώς ψηφίζουμε σ' αυτές τις ευρωεκλογές

Μια ανάλυση των στρατηγικών διατυπώσεων ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας λίγες ώρες πριν τις πιο κρίσιμες εκλογές από καταβολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.