ΑΕΚ

Μανωλόπουλος στο πλευρό του Σάκοτα

Μανωλόπουλος στο πλευρό του Σάκοτα
INTIME SPORTS

Οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στην ΑΕΚ περιλαμβάνουν την έλευση νέου βοηθού προπονητή, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση των "κιτρινόμαυρων".

Η βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Γαλατάσαραϊ επιτάχυνε τις εξελίξεις στην ΑΕΚ, με τις αλλαγές που έρχονται να είναι πολλές . Ήδη οι Κρις Ουόρεν και Όου Ντι Ανοσίκε βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου , ενώ, αντίθετα, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος προ των πυλών του ΟΑΚΑ.

Ο 46χρονος τεχνικός, που εργάστηκε για μία τριετία ως ασίσταντ κόουτς στον Παναθηναϊκό, είχε επαφή με τους ανθρώπους των "κιτρινόμαυρων", με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για οσονούπω συμφωνία. Η παρουσία του στον "πράσινο" πάγκο ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη, αφού αποτέλεσε τον άμεσο συνεργάτη των Αργύρη Πεδουλάκη, Φραγκίσκου Αλβέρτη και Ντούσκο Ιβάνοβιτς, πριν αναλάβει τις τύχες του "τριφυλλιού" ως πρώτος προπονητής στο φινάλε της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ακόμη ως ασίσταντ κόουτς σε Μαρούσι και Άρη, επιτελώντας σημαντικό έργο, αφού πέραν όλων των άλλων ήταν ο άνθρωπος που περνούσε από το πρώτο "σκανάρισμα" τους ξένους παίκτες που προτείνονταν. Κι η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι δεν έχει καταφέρει να βρει παίκτη από το εξωτερικό που να να μπορεί να κάνει τη διαφορά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ