ΑΕΚ

Μανωλόπουλος: "Πιο σκληρός ο Παναθηναϊκός"

Μανωλόπουλος: "Πιο σκληρός ο Παναθηναϊκός"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξήγησε πως η σκληράδα που έβγαλε ο Παναθηναϊκός Superfoods στο β' μέρος έκανε τη διαφορά απέναντι στην ΑΕΚ, στον α' ημιτελικό των playoffs.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods , γνωρίζοντας μία ακόμη ήττα από το "τριφύλλι" στο ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξήγησε γιατί έχασε η ομάδα του τον έλεγχο και τον ρυθμό στο γ' δεκάλεπτο. Ο προπονητής της "Ένωσης" ανέφερε αρχικά πως " είχαμε πει τρία SOS για το συγκεκριμένο παιχνίδι: ο έλεγχος των ριμπάουντ, ο έλεγχος των σουτέρ του Παναθηναϊκού και ο περιορισμός του Καλάθη ως δημιουργό. Τα δύο πρώτα τα κάναμε, αλλά στο τρίτο αποτύχαμε. Δεν καταφέραμε να το κάνουμε αυτό, ακόμη κι όταν γυρίσαμε σε ζώνη. Προσπαθήσαμε να περάσουμε την μπάλα στους ψηλούς, δίχως πολύ καλά αποτελέσματα. Νομίζω πως στο β' ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ δυνατά και σκληρά, βγάζοντάς μας εκτός πλάνου στην επίθεση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για το επόμενο παιχνίδι, να γίνουμε πιο σκληροί".

Σε ερώτηση για την ευκαιρία που έχασε η ΑΕΚ στο αποψινό παιχνίδι, απάντησε πως " ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες και προπονητές. Είχε αρκετό χρόνο να βρει τον εαυτό του μετά τον αποκλεισμό στην EuroLeague. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε".

Όσον αφορά στον μικρό χρόνο συμμετοχής του Τσινεμέλου Ελόνου στο β' μέρος (μόλις 13''), εξήγησε πως " εκνευρίστηκε κάποια στιγμή στο παιχνίδι και έχασε το μυαλό του".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μαυροειδής δήλωσε πως " νομίζω ότι έγινε ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια. Δεχθήκαμε κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, αυτό έπρεπε να μειώσουμε. Στο δεύτερο παιχνίδι μπορούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε τη νίκη".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ