ΑΕΚ

Μανωλόπουλος: "Κάναμε αυτό που έπρεπε κόντρα στο Ρέθυμνο"

MEDIA DAY ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, δήλωσε μετά τον αγώνα με το Ρέθυμνο ότι η ΑΕΚ έκανε απλώς το καθήκον της, ενώ στάθηκε και στην κακή εικόνα της ομάδας στην 2η περίοδο. "Κέρδισε δίκαια η ΑΕΚ" δήλωσε ο Νίκος Βετούλας.

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε εύκολα με 92-67 του Ρεθύμνου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος . Παρά την άνετη επικράτηση της ομάδας ωστόσο, ο τεχνικός της "Ένωσης", Σωτήρης Μανωλόπουλος, ήταν προσγειωμένος μετά το παιχνίδι.

" Θεωρώ πως κάναμε αυτό που έπρεπε σήμερα χωρίς να υποτιμήσουμε το Ρέθυμνο που έχει μία πολύ καλήομάδα. Όσον αφορά στον αγώνα, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα μας στο δεύτερο δεκάλεπτο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Κάναμε πολλά λάθη. Στην επανάληψη όμως τα παιδιά έπαιξαν πιο παθιασμένα και διαβασμένα και γι αυτό πήραμε αυτή τη διαφορά" δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" για να συμπληρώσει στην συνέχεια σε ερώτηση σχετικά με την ετοιμότητα της ομάδας του: " Αν με ρωτούσατε στο πρώτο ημίχρονο θα σας έλεγα δεν είμαστε έτοιμοι, αν μου το λέγατε στο δεύτερο θα έλεγα είμαστε. Αυτό που ξέρω είναι ότι καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, έτσι κι εμείς. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά και μένει να δούμε τι θα γίνει στα επόμενα ματς".

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας, δήλωσε από την πλευρά του: " Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια σήμερα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Πλέον το μυαλό μας είναι στο ματς με τον Κολοσσό για το Πρωτάθλημα, όπου θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Είμαστε ικανοποιημένοι από το μπάσκετ που παίζει η ομάδα μας και τα συμπεράσματα δεν θα βγούνε σε ματς όπως το σημερινό αλλά με ομάδες που είναι ίσες με μας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ