ΑΕΚ

Μανωλόπουλος: "Η τακτική τον πρώτο λόγο"

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΤΡΙΚΑΛΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΤΡΙΚΑΛΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή (5/11, 16:00) τον Παναθηναϊκό και δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά από το 2001. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των πέντε ευρώ.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση την Κυριακή (5/11, 16:00). Η "Ένωση" θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και σε περίπτωση νίκης θα προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά έπειτα από 17 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2001, όταν το κατέκτησε για τελευταία φορά.

Όπως και τότε, έτσι και αύριο το μεγάλο εμπόδιο της ΑΕΚ είναι ο Παναθηναϊκός... " Πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα είναι ένα ματς όπου η τακτική θα έχει τον πρώτο λόγο. Τον Παναθηναϊκό τον ξέρουμε. Παίζει πολύ καλά στο μισό γήπεδο και έχει πολύ καλές μονάδες που καθορίζουν τον ρυθμό του αγώνα.

Δυνατά του στοιχεία, επίσης, είναι τα ριμπάουντ και οι αιφνιδιασμοί. Στόχος μας δεν είναι άλλος από το να ακολουθήσουμε το πλάνο που δουλεύουμε τις τελευταίες μέρες και να παρουσιαστούμε στο γήπεδο ανταγωνιστικοί και έτοιμοι" τόνισε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, στις δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ της ΑΕΚ.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 5 ευρώ

Η "κίτρινη" ΚΑΕ ενημέρωσε επίσης ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 5 ευρώ για τον αυριανό ημιτελικό, συνεπώς οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν ακόμα να διατίθενται εισιτήρια των 10, 15, 20 και 50 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, ότι η κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων είναι έντονη αυτή την ώρα. Τα εισιτήρια των 5 ευρώ εξαντλήθηκαν. Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν πλέον των 10, 15, 20 και 50 ευρώ, είτε διαδικτυακά (https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html), είτε από τα εκδοτήρια στον σταθμό «Ειρήνη» τα οποία ανοίγουν αύριο (Κυριακή), στις 10:00, ενώ στις 12:00 θα διατίθενται και από το εκδοτήριο P5 του Κλειστού του ΟΑΚΑ.

Βεβαίως, μέχρι τις 17:00 σήμερα εισιτήρια διατίθενται κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Είναι αναγκαίο, οι φίλες και οι φίλοι της ΑΕΚ να προμηθευτούν έγκαιρα εισιτήριο, προκειμένου να μη δημιουργηθεί συνωστισμός της τελευταίας στιγμής με συνέπεια και να ταλαιπωρηθεί, και να μην εισέλθει έγκαιρα στο γήπεδο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ