ΑΕΚ

Μανωλόπουλος: "Ετοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό"

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÑÅÈÕÌÍÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÑÅÈÕÌÍÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ΑΕΚ ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε ότι στην "Ένωση" είναι έτοιμοι να φανούν ανταγωνιστικοί (και) στον 4ο αγώνα της σειράς των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ έχασε μία τεράστια ευκαιρία στον 3ο αγώνα της σειράς των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και να κάνει το 2-1 στην σειρά. Τώρα είναι πίσω η ίδια με 2-1 και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Κανείς βέβαια δεν το ξέρει καλύτερα αυτό από τον τεχνικό της ομάδας, Σωτήρη Μανωλόπουλο. Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε για λίγο σε αυτό το γεγονός, πριν δώσει το σύνθημα για τον αυριανό (22/5), τέταρτο αγώνα της σειράς (19:00) κόντρα στους "πράσινους" δηλώνοντας στο επίσημο σάιτ της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα: " Όλοι στεναχωρηθήκαμε μετά το τέλος του τρίτου αγώνα. Όχι τόσο επειδή χάσαμε από τον Παναθηναϊκό, αλλά επειδή είχαμε την ευκαιρία να τον κερδίσουμε, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Είχαμε την τύχη στα χέρια μας, αλλά ο Παναθηναϊκός ως πιο έμπειρη ομάδα κατάφερε στο τέλος να μας κερδίσει.

Υπάρχουν πράγματα, που έχω στο μυαλό μου για τον αυριανό αγώνα, απλά πολλά θα εξαρτηθούν κι από το πώς θα κατέβει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο. Πιστεύω, ότι θα είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ