ΑΕΚ

Μανωλόπουλος: "Απαράδεκτο που δεχτήκαμε 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο"

Μανωλόπουλος: "Απαράδεκτο που δεχτήκαμε 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ήταν ενοχλημένος με το γεγονός πως η ΑΕΚ δέχτηκε 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο από τον Πανιώνιο. "Μας επηρέασε το γεγονός πως δεν είχαμε τα δύο "4άρια" μας".

Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ με 83-73, αλλά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξέφρασε την ενόχληση του για το γεγονός πως οι "κιτρινόμαυροι" δέχτηκαν 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στάθηκε και στην απουσία των Σάκοτα και Τζέιμς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε πως: "Ήταν ένα ματς που οι 50 πόντοι που δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν κάτι το απαράδεκτο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, δεχθήκαμε μόλις 23 και αυτό νομίζω λέει όλη την αλήθεια για το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καθόλου καλά.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στους προπονητές του, για την πολύ καλή δουλειά. Ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και ήρθαν για να κερδίσουν το ματς. Έπαιξαν πολύ κλειστά στην άμυνα, μας άφησαν τα σουτ, ενώ εμείς δεν σουτάραμε καλά. Φάνηκε ότι μας επηρέασε το γεγονός ότι δεν είχαμε τα δύο 4άρια μας, σήμερα. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά που έπαιξαν στην θέση αυτή. Στα θετικά στοιχεία από το αποψινό ματς, είναι τα 19 επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε

Το πρώτο πράγμα που είπα πριν από το παιχνίδι, ότι πρέπει να έχουμε κίνητρο. Τους είπα ότι ο Πανιώνιος είχε μεγαλύτερο κίνητρο. Η διαφορά ήταν τεράστια στο πως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο και στο πως παίξαμε στο δεύτερο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ