ΑΕΚ

Μανωλόπουλος: "Αν νομίζετε πως ήρθε η ώρα για ξεκούραση, κάνετε λάθος"

Μανωλόπουλος: "Αν νομίζετε πως ήρθε η ώρα για ξεκούραση, κάνετε λάθος"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος προπόνησε την ομάδα της ΑΕΚ και παράλληλα μίλησε στους παίκτες του, τονίζοντας πως η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, δεν σημαίνει πως ήρθε η ώρα για ξεκούραση.

Υπό την επίβλεψη του Σωτήρη Μανωλόπουλου ( ο οποίος αντικατέστησε τον Γιούρι Ζντοβτς) πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Τον 46χρονο τεχνικό, που ανέλαβε (11/03) να καθοδηγήσει τους "κιτρινόμαυρους", παρουσίασε στους παίκτες ο Τιμ Μάνατζερ, Γιώργος Χήνας.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του: "Θα μιλήσω προσωπικά με το καθένα σας μετά το ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό. Το μόνο πράγμα, που με απασχολεί, και απασχολεί όλους στο επιτελείο είναι, ότι σε δύο ημέρες παίζουμε ένα πολύ δυνατό ματς. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε πόσο καλοί είμαστε.

Επίσης, θέλω να σταθώ σε δύο πράγματα. Πρώτον, στον Γιούρι, με τον οποίο έχουμε μία υπέροχη σχέση. Είναι πολύ καλός και δίκαιος άνθρωπος, αλλά όπως ενημερωθήκατε δεν θα συνεχίσει μαζί μας. Είναι ο τύπος προπονητή, που του αρέσει η πίεση. Να ξέρετε, ότι συμφωνώ μ’ αυτό, κι αν νομίζετε, ότι ήλθε η ώρα να… ξεκουραστείτε, κάνετε λάθος.

Δεύτερον, θέλω μόνο θετικούς ανθρώπους δίπλα μου. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή για ό,τι σας απασχολεί. Θέλω ανθρώπους δίπλα μου, που θα παλέψουν μαζί μου για το καλό της ομάδας. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους μας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ