ΑΕΚ

Λύνεται το συμβόλαιο του Έρλι από την ΑΕΚ

New York Knicks forward Cleanthony Early is seen during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Friday, Feb. 27, 2015 in Auburn Hills, Mich. (AP Photo/Carlos Osorio)
(AP Photo/Carlos Osorio) AP

Ο Κλεάντονι Έρλι θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, αφού αναμένεται να υπογράψει την λύση του συμβολαίου του με την "Ένωση". Για πειθαρχικά παραπτώματα κάνουν λόγο οι "κιτρινόμαυροι". "Ανεβαζε" VIDEO στο Instagram μετά τα μεσάνυχτα όπου οδηγούσε ο Αμερικανός.

Μία εβδομάδα και μία ημέρα. Τόσο κράτησε η παραμονή του Κλεάντονι Έρλι στην ΑΕΚ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να αποτελεί ήδη παρελθόν από την "Ένωση".

Ο Έρλι συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του με τους "κιτρινόμαυρους" και να αποχωρήσει από την ομάδα, χωρίς ωστόσο να έχουν πέσει ακόμα οι σχετικές υπογραφές. Στην ΑΕΚ κάνουν λόγο για πειθαρχικά παραπτώματα του Αμερικανού, ο οποίος έφτασε στην χώρα μας την Τετάρτη (6/9) και ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή της ομάδας στο Βέλγιο, μένοντας ωστόσο εκτός 12αδας στο χθεσινό (9/9) πρώτο φιλικό της σεζόν , για να αρνηθεί στην συνέχεια να συμμετάσχει στην απογευματινή προπόνηση που ακολούθησε. Ένα γεγονός που, δεδομένων όσων ακολούθησαν, μάλλον οφείλεται στο ότι τα πράγματα είχαν αρχίσει να παίρνουν τον δρόμο τους.

Πλέον, αν δεν αλλάξει κάτι λόγω της καλής παρουσίας των Κέλσι Μπάρλοου και Έντιν Άτιτς στο πρώτο φιλικό της σεζόν, η "Ένωση" θα βγει εκ νέου στην αγορά ψάχνοντας για έναν παίκτη με την ικανότητα να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των φόργουορντ, προκειμένου να συνεχίσει με 7 ξένους, όπως είχε σχεδιάσει από την αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (9/9) ο Έρλι "ανέβασε" στα instastories του στο Instagram διάφορα VIDEOS που τον έδειχναν να οδηγάει, ακούγοντας δυνατά μουσική. Δείτε τα σχετικά VIDEOS:



(AP Photo/Carlos Osorio)
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ