ΑΕΚ

Λαρεντζάκης σε Μπουφόν: "Μακάρι η ΑΕΚ και η Γιουβέντους να κατακτήσουν το Champions League"!

BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΡΙΚΑΛΑ  - ΑΕΚ)
BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΕΚ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης απάντησε στο τρομερό post του Τζιανλουίτζι Μπουφόν με ένα δικό του υπέροχο post, όπου ευχήθηκε στο τέλος της χρονιάς η ΑΕΚ και η Γιουβέντους να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Champions League!

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει γίνει πλέον παγκόσμιο Viral χάρη στο κλέψιμο που έκανε κόντρα στην Στρασμπούρ και θύμισε τερματοφύλακα. Η αρχή έγινε από το Bleacher Report , για να ακολουθήσει ο σπουδαίος Τζιανλουίτζι Μπουφόν ο οποίος αποθέωσε τον γκαρντ της ΑΕΚ με post του στο Instagram . Και ο Λαρεντζάκης δεν γινόταν να μην απαντήσει σε ένα παιδικό του είδωλο.

Με ένα όμορφο post στο Instagram που περιλαμβάνει μία κοινή φωτογραφία των δυο τους, όπου στη μία πλευρά ο Λαρεντζάκης κάνει το κλέψιμο με μπλοζόν και στην άλλη πλευρά ο Μπουφόν κάνει μία μεγάλη απόκρουση, ο διεθνής γκαρντ έγραψε σχετικά: " Τζιανλουίτζι Μπουφόν, είναι μεγάλη τιμή όταν ένα παιδικός σου είδωλο κάνει αναφορά στο όνομά σου! Το εκτιμώ σπουδαίε Λουίτζι και ελπίζω η ΑΕΚ και η Γιουβέντους να πανηγυρίσουν και οι δύο στο τέλος της χρονιάς την κατάκτηση του Champions League"!

Η αναφορά βέβαια του Λαρεντζάκη στο Champions League δεν είναι τυχαία, αφού η μεν ΑΕΚ στοχεύει στην κατάκτηση του Basketball Champions League, η δε Γιουβέντους στην κατάκτηση του Champions League στο ποδόσφαιρο, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προημιτελική φάση, ούσα έτοιμη να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε το όμορφο post του Λαρεντζάκη:

Λαρεντζάκης σε Μπουφόν: "Μακάρι η ΑΕΚ και η Γιουβέντους να κατακτήσουν το Champions League"!
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ