ΑΕΚ

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Δημήτρης Μαυροειδής

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Δημήτρης Μαυροειδής

Έτοιμος να ανακοινώσει την αποχώρησή του από τα παρκέ είναι ο Δημήτρης Μαυροειδής, που θα αναλάβει ρόλο στην ΚΑΕ ΑΕΚ και θα μείνει στην καθημερινότητά της.

Την ώρα που η ΑΕΚ προσπαθεί να ολοκληρώσει το γηπεδικό ζήτημα , ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του αρχίζουν τη στελέχωση του ρόστερ για τη σεζόν 2020/21. Σε αυτό δεν θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος έχει αποφασίσει λίγες εβδομάδες πριν από τα 35α γενέθλιά του να αποχωρήσει από τα παρκέ.

Ο πολύπειρος σέντερ έφτασε κοντά στη... σύνταξη και πέρυσι, μετά από τη θητεία του στον Κολοσσό Ρόδου, όμως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ τον έπεισε να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο. Τώρα θα κρεμάσει τα παπούτσια του, θα μείνει όμως στην ΚΑΕ καθώς θα αναλάβει ρόλο και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην καθημερινότητα της ομάδας.

Ο Μαυροειδής ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Περιστέρι, συνέχισε στον Πανιώνιο, έπαιξε με το Μαρούσι στη EuroLeague, φόρεσε τις φανέλες της Μπιλμπάο, του Ολυμπιακού, της ΑΕΝΚ και του Κολοσσού και είδε δύο θητείες στην ΑΕΚ, η πρώτη από το 2015 έως το 2018 και η δεύτερη τη σεζόν 2019/20.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ