ΑΕΚ

Κούπερ: "Η ΑΕΚ είναι όνειρο ζωής και τιμή για εμένα"

Κούπερ: "Η ΑΕΚ είναι όνειρο ζωής και τιμή για εμένα"

Ο Ντι Τζέι Κούπερ απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ, με την "Ένωση" να εκδίδει ανακοίνωση δίχως να αναφέρει κάτι για το μέλλον του παίκτη. Μοιρασμένες οι πιθανότητες, αφού δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση ακόμη.

Περίπου δύο ώρες κράτησε η απολογία του Ντι Τζέι Κούπερ για τα συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί η ΑΕΚ. Ο Αμερικανός πλεϊμέικερ βρέθηκε ενώπιον του Μάκη Αγγελόπουλου, προσπαθώντας να δώσει σαφή εξήγηση για όσα (δεν) έκανε τις τελευταίες ημέρες.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, δίχως να αναφέρει κάτι για το τι μέλλει γενέσθαι. Εν αρχή έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολο (έως απίθανο) να συνεχίσει στην ομάδα αφού -μέσα σε όλα- άπαντες βρίσκονται εν αναμονή κάτι ακόμη, της επιβεβαίωσης (ή διάψευσης) της πληροφορίας που κάνει λόγο για χρήση απαγορευμένης ουσίας (σ.σ.: ινδική κάνναβη) από τον ίδιο .

Σε περίπτωση που το δεύτερο δείγμα είναι επίσης θετικό, τότε η τιμωρία που θα του επιβληθεί θα είναι 30 με 40 ημέρες, βάσει (και) του δεδικασμένου. Τότε, θα είναι στη δικαιοδοσία της ΑΕΚ να αποφασίσει τι θα κάνει με τον παίκτη, κι αν θα τον κρατήσει στο δυναμικό της, γνωρίζοντας πως δεν θα είναι διαθέσιμος για σημαντικό χρονικό διάστημα. Έτσι πάντως δεν θα χρειαστεί να βγει ξανά στην αγορά για πλεϊμέικερ.

Η σχετική ανακοίνωση:

" O Nτι Τζέι Κούπερ απολογήθηκε την Πέμπτη (3/12) ενώπιον της διοίκησης στα Γραφεία της ΑΕΚ, στο Νέο Ηράκλειο.

Ο Αμερικανοβόσνιος αθλητής έδειξε ειλικρινή μεταμέλεια σχετικά με τα παραπτώματα στα οποία υπέπεσε. Παράλληλα, υποστήριξε, ότι αποτελεί "όνειρο ζωής" και "μεγάλη τιμή" για εκείνον, που υπηρετεί το σύλλογο. Επίσης, κάνουμε σαφές για πολλοστή φορά, όπως οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ ενημερώνονται για τη θέση της ΑΕΚ και τα πραγματικά γεγονότα από την επίσημη ιστοσελίδα (aekbc.gr) και τα social media της εταιρίας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ