Κορονοϊός: Υποβλήθηκαν σε εξετάσεις στην ΑΕΚ, όλοι αρνητικοί

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και οι συνοδοί της αποστολής υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για τον κορονοϊό μετά την επιστροφή από την Γερμανία και ήταν όλοι αρνητικοί.

Προσέχουν  για να έχουν στην ΑΕΚ. Στην "Ένωση" προέβησαν σε άμεσες κινήσεις μετά την επιστροφή της ομάδας από την Γερμανία, όπου βρέθηκαν για τον αγώνα με την Βόννη (νίκη με 90-86), υποβάλλοντας όσους συμμετείχαν στην αποστολή σε εξετάσεις για κορονοϊό, με τα αποτελέσματα να είναι για όλους αρνητικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, η οποία εσχάτως δοκιμάζεται σκληρά με την εξάπλωση της πανδημίας του Covid-19, η ΑΕΚ ΒC και το Metropolitan General προέβησαν σε αυτονόητη ενέργεια αυτοπροστασίας.

Οι αθλητές, οι προπονητές, τα στελέχη και οι συνοδοί διοικητικοί παράγοντες, που ταξίδεψαν στη Γερμανία, προεξάρχοντος του κ. Μάκη Αγγελόπουλου, υποβλήθηκαν σε προγραμματισμένες προληπτικές εξετάσεις αμέσως μετά την επιστροφή της «Βασίλισσας» στην Ελλάδα. Εξειδικευμένο προσωπικό του Ιατρικού Ομίλου έδωσε το «παρών» στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και υπέβαλε στην καθιερωμένη διαδικασία τους «κιτρινόμαυρους».

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων παρελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης (12/03) και ήταν για όλους αρνητικά".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.