ΑΕΚ

Κόντρα στην Μπαϊρόιτ με στόχο να μείνει "ζωντανή" η ΑΕΚ

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK -  OLIMPIJA LJUBLJANA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - OLIMPIJA LJUBLJANA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς δίνει η ΑΕΚ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Μπαϊρόιτ (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ψάχνοντας τη νίκη που θα την κρατήσει "ζωντανή" στο κυνηγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Έχοντας ρεκόρ 3-3 έπειτα από 6 αγώνες στο Basketball Champions League, η ΑΕΚ ξέρει ότι πλέον δεν έχει περιθώρια για άλλες ήττες. Το "διπλό" στην Γερμανία επί της Μπαϊρόιτ (21:00 LIVE Blog από το Sport24.gr) είναι μονόδρομος για την "Ένωση", αφού σε περίπτωση ήττας θα πέσει πολύ πίσω στην προσπάθειά της να κατακτήσει μία από τις πρώτες 4 θέσεις της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί στο παιχνίδι χωρίς τον Μπάντζα Σι, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα και ουσιαστικά τέθηκε εκτός ομάδας αφού δεν ικανοποίησε, αλλά θα έχει για δεύτερο παιχνίδι στην 12αδα τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας στον αγώνα πρωταθλήματος με το Λαύριο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί σε φιλικό παιχνίδι πριν από περίπου 3 μήνες, με την ΑΕΚ να κερδίζει τότε με 90-85. Από τότε βέβαια έχει περάσει πολύς καιρός και τα δεδομένα είναι σαφώς διαφορετικά για τις δύο ομάδες, με τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν σαφώς περισσότερο άγχος λόγω και των αποτελεσμάτων στην Stoiximan.gr Basket League, αφού μία πιθανή ήττα θα κάνει δύσκολα τα πράγματα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ