ΑΕΚ

Κοιτάζει την αγορά για περιφερειακό η ΑΕΚ

Κοιτάζει την αγορά για περιφερειακό η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ δεν εφησυχάζουν, με τις πληροφορίες να θέλουν την “Ένωση” να ρίχνει ματιές στην αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ με ξένο περιφερειακό. Η "Ένωση" ψάχνει καλό σουτέρ.

Ο Μπάντζα Σι δεν έχει πείσει (και βρίσκεται υπ'ατμόν), ο Έντιν Άτιτς είναι ανέτοιμος για αυτό το επίπεδο και ο Κέλσι Μπάρλοου έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Αποτέλεσμα; Η ΑΕΚ να κοιτάζει την αγορά για ξένο περιφερειακό.

Στην “Ένωση” δεν πρόκειται να πάρουν κάποια βιαστική απόφαση, αφού προέχει ο αγώνας της Τετάρτης (15/11) με την Ολίμπια Λουμπλιάνας για το Basketball Champions League. Αυτό δεν αλλάζει ωστόσο το γεγονός ότι οι “κιτρινόμαυροι” έχουν βγει εκ νέου στην αγορά, ψάχνοντας για έναν παίκτη που θα μπορέσει να τους βοηθήσει άμεσα. Στα χέρια του προπονητικού επιτελείου της ΑΕΚ έχουν φτάσει ήδη αρκετές περιπτώσεις παικτών, οι οποίες και εξετάζονται.

Όσο για το τι στυλ παίκτη ψάχνει η ΑΕΚ. Έναν καλό σουτέρ, ο οποίος θα μπορεί να “ανοίγει” το γήπεδο για τους υπόλοιπους. Έναν παίκτη δηλαδή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά των Μπάρλοου,Λαρεντζάκη και Χάρις, που είναι κυρίως σκόρερ και θέλουν τη μπάλα στα χέρια τους και μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους σουτ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ