ΑΕΚ

"Κίτρινος" ο Αγραβάνης, ανανέωσε ο Μαυροειδής

BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μία ανανέωση και μία προσθήκη με... μέλλον ανακοίνωσε η ΑΕΚ, που κράτησε τον Δημήτρη Μαυροειδή και υπέγραψε τον Γιάννη Αγραβάνη.

Η παραμονή του Δημήτρη Μαυροειδή ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη , καθώς η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει εδώ και ημέρες να συνεχίσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους και για τρίτη χρονιά. Μαζί με την παραμονή του έμπειρου σέντερ, όμως, η "Ενωση" ανακοίνωσε παράλληλα και μία προσθήκη με.... μέλλον. Αυτή του πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Νέων, Γιάννη Αγραβάνη.

Ο 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ (είναι γεννηθείς στις 13/11/1998 για την ακρίβεια) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3+2 ετών με την ΑΕΚ, η οποία τον παρακολουθούσε εδώ και καιρό και αποφάσισε εν τέλει να τον κάνει δικό της, με πιθανό το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει υπό τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν έχασε δίποντο την προηγούμενη σεζόν!

Ο Γιάννης Αγραβάνης είναι ο μικρότερος αδερφός του Δημήτρη και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Δούκα, έχοντας πάντως μικρή συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 την προηγούμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε επτά αγώνες και είχε συνολικά σε 55'10'' συμμετοχής 32 πόντους με 12/12 δίποντα, 2/3 βολές και 2/7 τρίποντα!

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που διοργανώθηκε πρόσφατα στην Κρήτη και στο οποίο η Ελλάδα κατέκτησε αήττητη το τρόπαιο, ο Αγραβάνης είχε 1,4 πόντους και 2,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, παίζοντας μόνο 4,0 λεπτά ανά αγώνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ