ΑΕΚ

Ίβκοβιτς: "Ελάτε για την ρεβάνς"

Ίβκοβιτς: "Ελάτε για την ρεβάνς"

Η ΑΕΚ έστω και σε φιλικό επίπεδο πέτυχε μεγάλη σε έκταση νίκη απέναντι στην Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς, όμως αυτό δεν επηρέασε τις καλές σχέσεις που υπάρχουν. Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στο πηγαδάκι έξω από τα αποδυτήρια.

Πολλοί μπορεί να περίμεναν ότι το τέλος του φιλικού της ΑΕΚ με την Εφές θα έβρισκε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς έξαλλο με τους παίκτες του, όμως στα αποδυτήρια δεν φάνηκε τίποτα τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ, Σταύρο Δουβή και τον Ντράγκαν Σάκοτα βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της Εφές και οι διάλογοι που ακολούθησαν ήταν απολαυστικοί και ενδεικτικοί του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει.

Αρχικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είπε στους συνομιλητές του: " Ευχαριστώ που μας καλέσατε. Να έρθετε στην Κωνσταντινούπολη για να παίξουμε και την ρεβάνς. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Εμείς πρέπει να μάθουμε πολλά πράγματα από αυτό το ματς. Ήταν το 4ο φιλικό μέσα σε 5 ημέρες. Σημασία έχει να βελτιωθούμε".

Ο Μάκης Αγγελόπουλος αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο καλός οικοδεσπότης είναι απάντησε ότι " οι ευχές μας θα είναι μαζί σου".

Ίβκοβιτς: "Ελάτε για την ρεβάνς"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ