ΑΕΚ

Ιταλικά σενάρια για Βίρτους Μπολόνια και Βινς Χάντερ

Ιταλικά σενάρια για Βίρτους Μπολόνια και Βινς Χάντερ
EUROKINISSI

Μπορεί ακόμα η χρονιά να μην έχει ολοκληρωθεί τυπικά, ωστόσο οι ομάδες σχεδιάζουν ήδη τα πλάνα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σε αυτά της Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται το όνομα του Βινς Χάντερ, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα.

Η ΑΕΚ μπορεί να απέτυχε να φτάσει στο Final 4 του Basketball Champions League κι έπειτα να έμεινε εκτός τελικών Basket League από τον Προμηθέα Πατρών, ωστόσο ο Βινς Χάντερ έκανε ό,τι μπορούσε για το αντίθετο. Ο Αμερικανός σέντερ (24 ετών, 2.03 μ.) πραγματοποίησε εντυπωσιακή χρονιά σε ατομικό επίπεδο και αρκετές ομάδες φαίνεται πως τον έχουν στις λίστες τους.

Μία εξ αυτών η Βίρτους Μπολόνια. Η ομάδα που κατέκτησε φέτος το Basketball Champions League και σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία εξετάζει πολύ ζεστά την περίπτωση της απόκτησης του Βινς Χάντερ. Μάλιστα, το θέμα συνδέεται με τις συζητήσεις που υπήρχαν με τον Πολ Μπιλίγια (φόργουορντ/σέντερ της Βενέτσια) και οι οποίες έχουν σταματήσει. Τουλάχιστον προς ώρας.

Ο Χάντερ φέτος είχε 18 πόντους και 8.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο BCL, όντας ένας εκ των κορυφαίων παικτών της διοργάνωσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ