ΑΕΚ

Η Βιλερμπάν αποχαιρέτησε τον Σι

Η Βιλερμπάν αποχαιρέτησε τον Σι

Λίγα λετπά μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μπάντζα Σι από την ΑΕΚ, η πρώην ομάδα του Γάλλου φόργουορντ, η Βιλερμπάν, τον αποχαιρέτησε με δική της ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας τον λόγο που τον άφησε να αποχωρήσει.

Ο Μπάντζα Σι είναι πλέον επίσημα παίκτης της ΑΕΚ, με την "Ένωση" να ανακοινώνει την απόκτησή του . Μερικά λεπτά μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ, ήρθε η σειρά της πρώην ομάδα του, της Βιλερμπάν, να εκδώσει δική της ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας τον λόγο που τον άφησε ελεύθερο παρά το γεγονός ότι είχε ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο.

Ο γαλλικός σύλλογος τόνισε ότι ο Σι, ο οποίος πήγε πέρυσι στην ομάδα από την Νανσί, ζήτησε ο ίδιος την αποδέσμευσή του, αφού ήθελε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και αυξημένο χρόνο συμμετοχής. Κάτι που, κατά τα φαινόμενα, περιμένει να βρει στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Βιλερμπάν ανέφερε τα εξής: " Η Βιλερμπάν ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου του Μπάντζα Σι. Ο απόφοιτος του κολεγίου του Νιου Μέξικο ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα και εξέφρασε την επιθυμίατου να αποχωρήσει σε αναζήτηση μίας νέας πρόκλησης και αυξημένου χρόνου συμμετοχής. Η Βιλερμπάν το αποδέχθηκε αυτό και τον απελευθέρωσε από τα δύο τελευταία χρόνια συμβολαίου που είχε. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στο νέο δρόμο που επέλεξε στην καριέρα του".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ