ΑΕΚ

Η Πρωταθλήτρια ομάδα Νέων της ΑΕΚ στο πλευρό των "μεγάλων" κόντρα στον Παναθηναϊκό

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÏÍÁÊÏ
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÏÍÁÊÏ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι η ομάδα των Νέων, που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια ΕΣΚΑ πριν μερικές ημέρες, θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ σήμερα (22/5) για τον 4ο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό (19:00).

Πριν μερικές μέρες η ομάδα Νέων της ΑΕΚ κατέκτησε το Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ επικρατώντας στον Τελικό του Δούκα. Σήμερα (22/5), η ομάδα του Αλέξη Φαλέκα θα βρεθεί στο πλευρό των "μεγάλων" στον 4ο αγώνα της ημιτελικής σειράς της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό, με την ελπίδα να δώσει λίγη από την "αύρα" της στους άντρες.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΑΕΚ, οι παίκτες της ομάδας Νέων " θα παρακολουθήσουν συντεταγμένα τον αγώνα, ενώ πριν από την έναρξή του θα βραβευθεί ο προπονητής τους και συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Αλέξης Φαλέκας".

Επιπροσθέτως, η "Ενωση" γνωστοποίηση ότι συνεχίζεται κανονικά η συλλογή αιτήσεων συμμετοχής για τα tryouts των ακαδημιών της για την σεζόν 2016/17.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διαδικασία της συλλογής αιτήσεων συμμετοχής για τα TRYOUTS 2016-2017 της ΑΕΚ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Υπενθυμίζεται, ότι τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 22 Ιουνίου και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (και ώρες 16:00-20:00), υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος της AEKB.C., Nτράγκαν Σάκοτα, αλλά και του νέου προπονητή της ομάδας των Εφήβων, Νίκου Χατζή.

Οι αθλητές, που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία θα πρέπει να είναι γεννηθέντες το 1999, το 2000, το 2001, το 2002, το 2003. Όσοι ενδιαφερόμενοι, αθλητές, γονείς ή εκπρόσωποι των παικτών, επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη Φόρμα συμμετοχής εδώκαι ν’ ακολουθήσουν τις διαδικασίες, μέχρι και την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα δοκιμαστικά είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.

Η διαδικασία των TRYOUTS δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Παρακαλείσθε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες της διαδικασίας και να καταγράφετε σωστά τα στοιχεία σας, προκειμένου να μην προκαλούνται αρρυθμίες στη συλλογή των πληροφοριών.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή μέσω του email για την ακριβή ημέρα, που θα δώσουν το «παρών» στα δοκιμαστικά"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ