ΑΕΚ

Η καρδιά της ΑΕΚ χτυπούσε το βράδυ της Δευτέρας στο "Παλλάς"

Η καρδιά της ΑΕΚ χτυπούσε το βράδυ της Δευτέρας στο "Παλλάς"

Πλήθος προσωπικοτήτων έδωσε το βράδυ της Δευτέρας (15/1) το παρών στο "Μικρό Παλλάς" για την αβάντ πρεμιέρ της ταινίας "1968" που παρουσιάζει τον θρίαμβο της ΑΕΚ επί της Σλάβια Πράγας.

Πλήθος κόσμου, μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, του ελληνικού μπάσκετ, μορφές της ΑΕΚ βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου 2018 στο "Θέατρο Παλλάς" για την αβάντ πρεμιέρ της ταινίας "1968" που παρουσιάζει τον θρίαμβο των κιτρινόμαυρων επί της Σλάβια Πράγας και την ανάδειξή τους σε Πρωταθλητές Ευρώπης στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Μια μικρή ένταση πριν ξεκινήσει η εκδήλωση δεν χάλασε το ηθικό των παρευρισκομένων, με τον σκηνοθέτη της ταινίας Τάσο Μπουλμέτη να ευχαριστεί τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Μάκη Αγγελόπουλο για όσα έκανε ώστε για την παραγωγή του έργου. Το παρόν έδωσαν, φυσικά, σύσσωμο το ανδρικό τμήμα, παλαίμαχοι της ομάδας, παράγοντες της FIBA, βετεράνοι της Σλάβια Πράγας, η οικογένεια του Γιώργου Αμερικάνου, οι οικογένειες των Χρηστέα, Πετράκη, Μόσχου και πολλές ακόμη προσωπικότητες του αθλητισμού και του πολιτισμού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ