ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ στο πλευρό της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ στο πλευρό της ΠΑΕ ΑΕΚ

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ θέλησε να εκφράσει την πλήρη στήριξή της στην ΠΑΕ ΑΕΚ. "Στην Τούμπα χάθηκε κάθε έννοια αθλητικού πολιτισμού" αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δεν άφησαν αδιάφορη την ΚΑΕ ΑΕΚ. Τουαντίον, η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, περιμένοντας κι αυτή τις αποφάσεις που θα παρθούν, βγάζοντας μάλιστα αιχμηρή ανακοίνωση για τα γεγονότα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΑΕΚ Β.C. εκφράζει την απόλυτη στήριξή της προς την ΑΕΚ ΠΑΕ, στις όποιες ενέργειές της για εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και δηλώνει αλληλέγγυα με την πολιτική ευθύνης, που ακολουθεί.

Τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, όσα είδε σοκαρισμένη όλη η υφήλιος από τον τηλεοπτικό δέκτη προκαλούν την οργή όλων των υγιώς σκεπτομένων φιλάθλων. Είναι αυτονόητο, ότι στην Τούμπα χάθηκε κάθε έννοια αθλητικού πολιτισμού.

Θέλουμε να ευχηθούμε στη Διοίκηση της ΑΕΚ ΠΑΕ κάθε επιτυχία στην προσπάθεια, που θα καταβάλλει για πλήρη δικαίωση και ευελπιστούμε όπως τα αρμόδια όργανα σπεύσουν για την απονομή δικαιοσύνης και την τιμωρία εκείνων, που διασαλεύουν την ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας σε μια ευνομούμενη Πολιτεία.

Κατ΄επέκταση ευχόμαστε η ποδοσφαιρική ΑΕΚ να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθληματικού τίτλου. Διότι αποτελεί κοινή παραδοχή, φίλων και αντιπάλων, ότι εντός του αγωνιστικού χώρου είναι κατά την τρέχουσα περίοδο η καλύτερη ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ