ΑΕΚ

Η FIBA στέλνει τον Καββαδά στην ΑΕΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Καββαδάς εξασφάλισε την ελευθερία του από τον Άρη, με τη FIBA να ανοίγει τον δρόμο για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Θέμα ωρών η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Η αναμονή έλαβε τέλος για τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος εξασφάλισε την ελευθερία του με τη βοήθεια της FIBA. Ο 26χρονος σέντερ είχε προσφύγει στην παγκόσμια ομοσπονδία για να μείνει ελεύθερος από τον Άρη (με τον οποίο δεσμευόταν μέχρι το καλοκαίρι του 2018) επειδή ήταν απλήρωτος, την ώρα που προσδοκούσε σε άμεση διευθέτηση της υπόθεσης με σκοπό να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Αυτό έγινε κι έτσι πλέον, είναι σε θέση να υπογράψει στην ΑΕΚ, με την οποία υπήρχαν επαφές εδώ και περίπου είκοσι μέρες. Ο θηριώδης σέντερ εξασφάλισε το σύνολο του ποσού που του οφειλόταν από την ΚΑΕ Άρης για την περσινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να υπογράψει νέο συμβόλαιο με ομάδα της αρεσκείας του (βλ. ΑΕΚ) για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Το πολυπόθητο έγγραφο της FIBA έφτασε στα χέρια του, κι έτσι κάμφθηκε το τελευταίο εμπόδιο για τη μετακίνησή του στην ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Η ανακοίνωση από την πλευρά της ΚΑΕ ΑΕΚ αναμένεται εντός των επόμενων ημερών (ου μην και ωρών), με τον παίκτη να ενσωματώνεται άμεσα -κατόπιν τούτου- στο προπονητικό πρόγραμμα της Ένωσης, έχοντας πιθανότητες να προλάβει τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods σε μία εβδομάδα (5/11, 16:00).

Εξάλλου, χωρίς τον Μπάντζα Σι είναι αρκετά πιθανό να παραταχθεί η Ένωση στον εντός έδρας αγώνα με τη Ρόζα Ράντομ (1/11, 19:30) για το Basketball Champions League. Ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει στον βαθμό που προσδοκά το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με αποτέλεσμα να είναι ορατή η απουσία του από τη δωδεκάδα, με τον Έντιν Άντιτς να τον αντικαθιστά σε αυτή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ