ΑΕΚ

"Η ΑΕΚ θα προβεί σε αποκαλύψεις για Έρλι όταν εκείνη το αποφασίσει"

New York Knicks' Cleanthony Early is seen during an NBA basketball game against the New York Knicks, Friday, April 8, 2016, in Philadelphia. (AP Photo/Michael Perez)
(AP Photo/Michael Perez) AP

Η ΑΕΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την περίπτωση του Κλεάντονι Έρλι, τονίζοντας ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις όταν εκείνη το αποφασίσει.

Η υπόθεση του Κλεάντονι Έρλι έχει ήδη αρχίσει να γίνεται... σίριαλ. Με τον Αμερικανό φόργουορντ να έχει τεθεί από χθες (9/9) εκτός ομάδας και Αμερικανικό σάιτ να υποστηρίζει ότι αποχώρησε επειδή είναι... vegan, κάτι που η ΑΕΚ δεν σεβάστηκε , οι "κιτρινόμαυροι" αποφάσισαν να πάρουν θέση για το ζήτημα μέσω ανακοίνωσης.

Στην ανακοίνωσή της η "Ένωση" αναφέρει μεταξύ άλλων ότι " δεν ενεργεί υπό καθεστώς πίεσης", καθώς και ότι " θα προβεί σε αποκαλύψεις για τη μία και μοναδική αλήθεια, όταν εκείνη το αποφασίσει".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕΚ B.C. συναισθανόμενη την αγωνία των οπαδών της ανακοινώνει για πολλοστή φορά, ότι δεν ενεργεί ποτέ υπό καθεστώς πίεσης.

H AEK Β.C. διερευνά και συγκεντρώνει τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης με τον Κλιάντονι Έρλι και θα προβεί σε αποκαλύψεις για τη μία και μοναδική αλήθεια, όταν εκείνη το αποφασίσει.

Η "Βασίλισσα" βρίσκεται στο Βέλγιο για αγώνες προετοιμασίας και τίποτε δεν πρόκειται να την αποπροσανατολίσει από τον προφανή στόχο της".

(AP Photo/Michael Perez)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ