ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προσέγγισε τον Μαυροειδή

Η ΑΕΚ προσέγγισε τον Μαυροειδή
INTIME SPORTS

Η επιθυμία της ΑΕΚ να ενισχυθεί έφτασε στο σημείο να υπάρξει ανεπίσημη κρούση προς την πλευρά του Δημήτρη Μαυροειδή. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης για τον 30χρονο σέντερ.

Η νίκη επί της Νίζνι Νόβγκοροντ έφτιαξε σημαντικά την "τσαλακωμένη" ψυχολογία όλων στην ΑΕΚ, μία εβδομάδα μετά τη συντριβή από τη Γαλατασάραϊ. Η επικράτηση επί της ρωσικής ομάδας όμως δεν άλλαξε την τάση που υπάρχει και αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ιδίως στις θέσεις "1" και "5".

Κι αν η περίπτωση του Κρις Ουόρεν δείχνει να "παγώνει" (ας όψονται οι δύο καλές συνεχόμενες εμφανίσεις που έκανε), αυτή του Όου Ντι Ανοσίκε φαίνεται να έχει μπει στην τελική ευθεία. Για το "διαζύγιο". Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τις πληροφορίες που προέκυψαν εσχάτως για ερώτηση της ΑΕΚ προς την πλευρά του Δημήτρη Μαυροειδή, σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο 30χρονος σέντερ υπέγραψε το καλοκαίρι νέο μονοετές συμβόλαιο με την Κηφισιά, πλην όμως είχε φροντίσει να συμπεριλάβει έναν opt ou clause, που θα του επέτρεπε να αποχωρήσει σε περίπτωση που προέκυπτε ενδιαφέρον από άλλη ομάδα. Κυρίως όσον αφορά συλλόγους του εξωτερικού, αφού δεν είναι μυστικό πως ο άλλοτε διεθνής παίκτης κοιτούσε προς τα... έξω, για να συνεχίσει την καριέρα του, ιδίως μετά τις εξαιρετικές περσινές του εμφανίσεις.

Στην "Ένωση" γνωρίζουν καλά πως μπορούν να τον αποκτήσουν καταβάλλοντας το απαραίτητο αντίτιμο στην πλευρά της Κηφισιάς, η οποία όμως δεν πρόκειται να αφήσει ελεύθερο έναν τόσο σημαντικό -για εκείνη- παίκτη. Διάθεση για να καθίσουν οι τρεις πλευρές στο ίδιο τραπέζι υπάρχει, ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν λέει "όχι" στην προοπτική της ΑΕΚ.

Για να γίνουν όλα αυτά όμως, αρκεί να επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα. Είπαμε: υπήρξε ανεπίσημη επαφή. Από αυτό μέχρι την πρόταση υπάρχει αρκετή απόσταση που πρέπει να διανυθεί.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ