ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, ο Μανωλόπουλος και στη μέση... ο Κορωνιός

Η ΑΕΚ, ο Μανωλόπουλος και στη μέση... ο Κορωνιός

Η πρόσληψη του Σωτήρη Μανωλόπουλου στη θέση του ασίσταντ κόουτς άφησε στο περιθώριο τον Άγγελο Κορωνιό, ο οποίος έκανε δήλωση παραίτησης. "Απάντησε" η ΚΑΕ ΑΕΚ τονίζοντας πως ουδέποτε τέθηκε θέμα αποχώρησής του από την ομάδα.

Ο "θόρυβος" από τη βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Γαλατάσαραϊ δεν έχει καταλαγιάσει ακόμη στην ΑΕΚ, η οποία συνεχίζει να πορεύεται στον απόηχο όσων έγιναν την Τετάρτη (21/10) στην Κωνσταντινούπολη.

Η απόφαση για αλλαγές ήταν ειλημμένη και επισπεύσθηκε από τη στιγμή που οι "τριγμοί" ήταν έντονοι. Εν αρχή ήταν η αποχώρηση του Κρις Ουόρεν, που μετρά τις τελευταίες του ώρες στην Ελλάδα. Ακολούθως έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του Όου Ντι Ανοσίκε, που δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα δεδομένα. Κι ύστερα τέθηκε θέμα προπονητή. Βοηθού.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Ντράγκαν Σάκοτα , με τον Άγγελο Κορωνιό να εκλαμβάνει τη συγκεκριμένη κίνηση ως έμμεση αποπομπή του από την ομάδα. " Αν το πρόβλημα της ΑΕΚ είμαι εγώ, αποχωρώ από την ομάδα. Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ. Καλή επιτυχία στην ομάδα", δήλωσε ο ασίσταντ κόουτς των "κιτρινόμαυρων" στο Basketnet το απόγευμα της Πέμπτης (22/10) επιτείνοντας την εσωτερική κρίση.

Η απάντηση από την πλευρά της ΑΕΚ ήρθε το πρωί της Παρασκευής (23/10), όταν τονίστηκε πως " ο Σωτήρης Μανωλόπουλος συμφώνησε να ενισχύσει το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ. Προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο. Δεν τέθηκε ποτέ (από διοίκηση ή προπονητή) θέμα αποπομπής του οποιουδήποτε. Τα όσα δήλωσε ο Κορωνιός είναι καθαρά δική του απόφαση - επιλογή".

Η ουσία πάντως δεν αλλάζει αφού ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Ντράγκαν Σάκοτα δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα. Η δήλωσή του άλλωστε ήταν ξεκάθαρη, με τον ίδιο να αρνείται να πει κάτι παραπάνω για το ζήτημα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ