ΑΕΚ

Γύρισε στην ΑΕΚ ο Χατζής

Γύρισε στην ΑΕΚ ο Χατζής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από οκτώ χρόνια, ο Νίκος Χατζής επιστρέφει στην ΑΕΚ, για να αναλάβει τη θέση του πρώτου προπονητή της εφηβικής ομάδας του συλλόγου.

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Νίκος Χατζής, μετά από οκτώ χρόνια απουσίας. Ο άλλοτε αρχηγός της Ένωσης γυρίζει στην ομάδα με την οποία πανηγύρισε τέσσερις τίτλους, αναλαμβάνοντας τη θέση του πρώτου προπονητή στην εφηβική ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι στο τεχνικό επιτελείο των Τμημάτων Υποδομής προστίθεται ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία:

Ο Νίκος Χατζής με απόφαση των Μάκη Αγγελόπουλου - Ντράγκαν Σάκοτα αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας των Εφήβων της ΑΕΚ, και παράλληλα, θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στη λειτουργία των Τμημάτων.

Ο Νίκος Χατζής τα τελευταία 4 χρόνια ασχολείται με την ατομική βελτίωση των παικτών, με εξειδίκευση στο σουτ. Άλλωστε, ο ίδιος με το τέλος της καριέρας του αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α1 με 5.200 πόντους, αλλά και πρώτος σε συμμετοχές (554). Ο Νίκος Χατζής διοργανώνει από το 2013 με μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με τη σερβική σχολή το "Greece - Serbia Basketball Camp", ενώ δραστηριοποιείται και σε άλλες δράσεις.

H AEK Β.C. καλωσορίζει τον αρχηγό των 4 σύγχρονων τροπαίων της "Βασίλισσας", ο οποίος επιστρέφει στην οικογένειά του μετά από 8 χρόνια.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ποσειδώνα Καλαμάτας και μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα των Εφήβων της Αθήνας πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ. Επόμενες ομάδες ο Ολυμπιακός, ο Πανιώνιος και η επιστροφή του στην ΑΕΚ το 2007. Ακολούθησε το 2009 ο Ηλυσιακός και το 2014 ο Αρκαδικός.

Τίτλοι

Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων (1995)

Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Παίδων (1993)

Πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ (2002)

Κυπελλούχος Ελλάδας με την ΑΕΚ (2000, 2001)

Κυπελλούχος Σαπόρτα με την ΑΕΚ (2000)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ