ΑΕΚ

Γκριν: "Είναι μία μεγάλη νίκη"

Γκριν: "Είναι μία μεγάλη νίκη"

Ο Μάικλ Γκριν ήταν ενθουσιασμένος από την νίκη-πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, εκθειάζοντας την ομαδική προσπάθεια, ενώ τόνισε πως "δεν γίνεται να παίζουμε χάλια και να έρχεται ο κόσμος".

Στον Sport24 Radio 103,3 μίλησε ο Μάικλ Γκριν. Εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την νίκη-πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στην σχέση της ομάδας με τον κόσμο και εκθείασε την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: " Είναι μία μεγάλη νίκη (σ. σ. κόντρα στον Παναθηναϊκό) και αισθανόμαστε πολύ καλά. Δε θέλαμε να χάσουμε το παιχνίδι και τώρα είμαστε στον τελικό. Παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό και σε τέτοια ματς πρέπει να είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα. Αυτό το ξέραμε όλοι. Η ομαδική προσπάθεια είναι αυτή που μας έδωσε τη νίκη, αφού βελτιωνόμαστε συνεχώς. Είναι ακόμα Νοέμβρης.

Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Αν χάνουμε το παίρνω προσωπικά, δηλαδή ότι δεν έκανα σωστά τη δουλειά μου. Όταν κάνω το καλύτερο που μπορώ, τότε αυξάνω τις πιθανότητες να νικήσει η ομάδα μου. Το θετικό είναι ότι είχαμε τη στήριξη του κόσμου μας. Ένιωσα την ώθηση από την παρουσία τους. Στα προηγούμενα ματς ήταν απογοητευτικό που δεν είχαμε κόσμο. Ωστόσο, κι εμείς πρέπει να τους δώσουμε κάτι. Δε γίνεται να παίζουμε χάλια και να περιμένουμε να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Όσο καλύτερα παίζουμε, τόσο περισσότερος κόσμος θα είναι στα παιχνίδια μας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ